Huismus

Profielfoto van SjanivanOphemert
SjanivanOphemert

Er huist zo,n groep van 20 kwetterende Mussen in mijn Tuin Als ze iets verdachts horen, verdwijnen ze razendsnel in mijn Klimop (Hedera). Met mijn Macro lens, moet je er dicht op zitten, en zij laten zich samen met de Speeuwen het gemakkelijkst vastleggen.
Het wordt tijd, dat ik weer eens wat verder van huis ga fotograferen. Maarrr dit is zo verslavend, om deze leuke tuinvogels te fotograferen.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (8)

Profielfoto van joanne
joanne

Heel mooi in beeld gebracht.

Profielfoto van petjoe
petjoe

Heel mooi met die bruin tinten Sjaan .

l.gr. Petjoe

Profielfoto van daksaya
daksaya

Leuke foto’s van de musjes Sjani. Ik zie ze bij mij zelden. Ja, ik heb ook last van mijn handen. Een chronische aandoening (CIDP). Met name de ledematen worden aangetast. Krijg hiervoor om de 4 weken een infuus ( Kiovig) thuis om de ontstekingen van mijn zenuwen tegen te gaan. Gelukkig heeft dit een redelijk effect, maar het is helaas geen geneesmiddel, dus ik moet het hier maar mee doen. De kou en nattigheid maakt het allemaal dubbel lastig voor mij, dus lang fotografen met dit weer is er niet bij. Ik zie uit naar de zomer.

gr. Paul

Profielfoto van JancoGrave
JancoGrave

Staat er goed op. Gr. Jan

Profielfoto van Hannitsko
Hannitsko

Leuke foto.

Profielfoto van kanjer
kanjer

Prachtige foto van dit mooie vogeltje!!

Hg Frieda

Profielfoto van jokevandepoppe
jokevandepoppe

Leuk, mooie foto !! Ik heb dat ook, ben gek op de tuinvogels en het is zo leuk om hun gedrag te volgen. Sommige herken je ook echt. Tijdens het tellen van "mijn" mussen werd er plots 1 gegrepen door een Sperwer, die bleef 'm op de pergola opeten en kon ik het tellen wel vergeten, want toen bleef het lang stil!

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's