zwanenbloem

Profielfoto van foelyzip
foelyzip
  • 2x
  • 828
  • zwanenbloem
  • butomus umbellatus
  • Planten

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (8)

Profielfoto van honee
honee
Zeer mooi.
Profielfoto van foelyzip
foelyzip
Helemaal mee eens met I.de Graaff en ook met geugjes Ria! Het moet een liefhebberij blijven. Via Google kun je mij wel bereiken, denk ik. Ik ga graag ook kijken achter geluidschermen langs snelwegen en vanwege het vette bermbeheer van RWS kan je in die micro-klimaatjes mooie planten, vlinders en insecten tegenkomen. Mijn ervaring vooral bij half bewolkt weer, zonneschijn na een nat buitje. Overigens ik woon in Den Bosch. Neem af en toe de fiets in de trein mee en bezoek dan gebieden, zoals Kampina
(natte gedeelte), Noord Holland en Zuid Limburg. Hoedou.
Profielfoto van I.deGraaff
I.deGraaff
Een lieve foto, dat het niet echt scherp is, ja dat is minder. Daar heb ik ook vaak last van. Hoofdzaak is dat je plezier blijft houden in het fotograveren, het geeft je ook het verlangen om meer naar buiten te gaan.
En Ria\'s opmerking is echt niet verkeerd bedoeld.
Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
Op zich zou het heel leuk zijn als we elkaar allemaal eens ontmoeten met toestellen en toebehoren, om tips en trics uit te wisselen in de buurt van een leuk gebiedje waar we foto\'s kunnen nemen, of dat nu stedelijk is of ergens in de buurt van een beschermd gebiedje. Ik woon zelf in Zaandam, waar industrie en wonen een combi- vormen. In de streek worden proeven genomen met verbrakking, er is een slagenlandschap en wwn braak liggend noordzeekanaalgebied. Er loopt een eco-zone en er zijn veel natuurgebiedjes.. polders en moerasjes.. Stadsparkjes doen het ook leuk hier.. Zou op zich een leuke ontmoetingsplaats kunnen zijn.
Profielfoto van foelyzip
foelyzip
ik ben dik tevreden met mijn pocketcamera, hoor! Overigens veel foto\'s zijn in het stedelijk gebied genomen. Wil je een keertje mee op een fietstocht?
Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
nog twee fouten: terwijl u fotografeert met een t en tentoonspreidt met dt
Slordigheid.. sorry..De tekst is zo klein als je typt dat je het nauwelijks terug kan lezen....
Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
Sorry voor de typfout, het is natuurlijk \"plezier\"
Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
U maakt in principe geweldige foto\'s van bijzondere planten, vlinders en speciale situaties.. U heeft een verbazingwekkende kennis die u graag met ons deelt. Graag gun ik u een modernere camera met meer pixels zodat de foto\'s die u maakt ook iets meer tot zijn recht komen...Soms vind ik het echt zonde als de mooie foto\'s die u maakt, met een betere camera nog meer zouden aanspreken... Ik denk dit al geruime tijd.. dus nu heb ik maar de stoute schoenen aangetrokken.. Ik bekijk al uw foto\'s altijd allemaal, maar dan denk ik.. wat zet ik erbij? Terwijl u bijvoorbeld hele mooie moerasplanten fotografeerd en veel kennis tentoonspreid is door een modernere camera er zo veel meer plesier uit te halen... Ik hoop dat u zich niet beledigd voelt... het is goed bedoeld!

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's