Arborio

Profielfoto van petjoe
petjoe

Arborio is de meest gebruikte en de meest verkochte rijstsoort om risotto te maken, deze rijstkorrels zijn rond en kunnen meer dan viermaal hun gewicht aan vocht opnemen zonder van vorm te veranderen of kapot te koken.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (9)

Profielfoto van Lindaloes
Lindaloes

Mooi. Heb 1x risotto met paddenstoelen gegeten. Hoeft van mij niet weer. Maar leuk je info er weer bij.

Profielfoto van jokevandepoppe
jokevandepoppe

Weer wat geleerd, daarvoor hartelijk dank en de foto is ook weer genieten !!!

Profielfoto van kanjer
kanjer

Voor mij helemaal nieuw maar ja, ik maak ook nooit risotto, dus....

Dat de rijstkorrels meer dan viermaal hun gewicht aan vocht kunnen opnemen zonder van vorm te veranderen of kapot te koken is denk ik ook heel bijzonder.....!!

Hele mooie foto, Petjoe!!

Lvg Frieda

Profielfoto van babohj
babohj

Risotto vind ik een heerlijk gerecht, tenzij er vlees in is verwerkt.

Kan ook heel smakelijk zijn zonder dooie dieren.

Mooie foto van deze rijstsoort.

Lgr, Helga

Profielfoto van JancoGrave
JancoGrave

Goede opname, van deze soort nog nooit gehoord. Gr. Jan

Profielfoto van Hennepen
Hennepen

Verbouw je dat zelf? goede foto!!

Profielfoto van mseuters
mseuters

Mooi apart!..prachtige kleuren!

Bedankt weer voor je reactie op mijn foto

gr.Mike

Profielfoto van Marijke Scheffer
Marijke Scheffer

Prachtig maar waar vind je dit..?

Goede tip info vr. groet Marijke

Profielfoto van joanne
joanne

Prachtige foto en wat een mooie kleur heeft het geheel.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's