Arborio is de meest gebruikte en de meest verkochte rijstsoort om risotto te maken, deze rijstkorrels zijn rond en kunnen meer dan viermaal hun gewicht aan vocht opnemen zonder van vorm te veranderen of kapot te koken.
Voor mij helemaal nieuw maar ja, ik maak ook nooit risotto, dus....
Dat de rijstkorrels meer dan viermaal hun gewicht aan vocht kunnen opnemen zonder van vorm te veranderen of kapot te koken is denk ik ook heel bijzonder.....!!
Reacties (9)
Mooi. Heb 1x risotto met paddenstoelen gegeten. Hoeft van mij niet weer. Maar leuk je info er weer bij.
Weer wat geleerd, daarvoor hartelijk dank en de foto is ook weer genieten !!!
Voor mij helemaal nieuw maar ja, ik maak ook nooit risotto, dus....
Dat de rijstkorrels meer dan viermaal hun gewicht aan vocht kunnen opnemen zonder van vorm te veranderen of kapot te koken is denk ik ook heel bijzonder.....!!
Hele mooie foto, Petjoe!!
Lvg Frieda
Risotto vind ik een heerlijk gerecht, tenzij er vlees in is verwerkt.
Kan ook heel smakelijk zijn zonder dooie dieren.
Mooie foto van deze rijstsoort.
Lgr, Helga
Goede opname, van deze soort nog nooit gehoord. Gr. Jan
Verbouw je dat zelf? goede foto!!
Mooi apart!..prachtige kleuren!
Bedankt weer voor je reactie op mijn foto
gr.Mike
Prachtig maar waar vind je dit..?
Goede tip info vr. groet Marijke
Prachtige foto en wat een mooie kleur heeft het geheel.