Pijlkruid

Profielfoto van petjoe
petjoe

De knollen zijn geschild rauw te eten, maar kunnen ook gekookt worden en dan gegeten. De knollen bevatten 5 procent eiwit en 20 procent zetmeel. De jonge bladeren zijn ook eetbaar. De knollen smaken zoet. In China, Japan, Taiwan, Indonesië en Maleisië wordt pijlkruid verbouwd als groente. In de Aziatische keuken worden de knollen geschild en gekookt.













Info: hunebednewscafe

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (7)

Profielfoto van Lindaloes
Lindaloes

Zo prachtig heb ik hem er nog nooit op gekregen. Compliment.

Profielfoto van janjoost
janjoost

EEN ster menu, gezien de vorm vh blad Mooie foto en recept. - - -groet

Profielfoto van joanne
joanne
Mooi bloemetje en foto! Mooi tegen die blauwe achtergrond .
Profielfoto van Hannitsko
Hannitsko

Prachtig bloemetje!

gr. Hanneke

Profielfoto van BEN II
BEN II
Prachtige opname van gemaakt tegen de blauwe achtergrond.

L.gr.Ben
Profielfoto van janjoost
janjoost

Geinig spul. Mooie foto en verhaal. - . groet

Profielfoto van JancoGrave
JancoGrave

Mooi in het blauw. Gr. Jan

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's