Bedankt allemaal.

Profielfoto van berthy
berthy

Dagkoekoeksbloem. Met deze foto, op de hoek van de straat genomen, midden in de stad,wil ik jullie allemaal bedanken voor de mooie, fijne reacties op mijn foto,s. Nog steeds is het moeilijk, maar ik accepteer het.Momenteel kan ik maar af en toe kijken,maar ik geniet ook zeer van jullie foto,s. Dank
nogmaals, groetjes, Berthy.

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (5)

Profielfoto van Hennepen
Hennepen
Lieve Berthy, \'k heb het al eerder gezegd (geschreven) maar het kan niet genoeg benadrukt worden: diep respect voor de manier waarop je in het leven staat!
Dat je de situatie kunt accepteren zoals het momenteel is geeft weer aan dat je een heel sterk en moedig mens bent! zo groots kun je alleen maar uitgroeien als je de (mentale) pijn durft te doorleven.
Het zet je wel in een kwetsbare positie en het kost veel doorzettingsvermogen, maar je kunt incasseren omdat je weet dat vechten tegen de bierkaai geen zin heeft.

Het is een feit dat er veel van je levensinstelling geleerd kan worden!
Jij verbruikt je energie niet voor alles wat niet meer kan, maar zet het wijselijk in voor wat wel kan en je zoekt alternatieve manieren om te kunnen blijven doen waar je hart naar uit gaat.
Het is fantastisch hoe je van de natuur blijft genieten en ons ook laat meegenieten!
Je foto\'s spreken voor zich! het zijn pareltjes.

Maak hoe-dan-ook, zonder of met camera, van elke dag een pareldag!!!
Veel kracht toegewenst voor alle moeilijke momenten! Liefs en een welgemeende omarming!
Profielfoto van Anthea
Anthea
Mooi genomen foto,Kan niet beter. Prachtig. Gr Anthea
Profielfoto van Anthea
Anthea
Ik(Anthea) zit nog niet zolang op deze site,maar ervaar dat het ook een vrienden club is in voor en tegenspoed.Ik wens Berthy toch alle gezondheid toe die ze maar wensen mag.Veel respect voor haar doorzettings vermogen. BRAVO!!! Lieve groet van Anthea.
Profielfoto van geugjesRia
geugjesRia
Dit is een prachtige foto, Ik vind deze altijd moeilijk te maken i.v.m. de kleur. Je hebt \'m goed getroffen! Ik ben zelf 3 jaar pittig slechtziend geweest zo\'n 20 jaar geleden. Bij mij is ergens het proces gestopt en hebben de hersens er weer een \"redelijk\" goede vertaling van gemaakt, zodat ik nu weer \"goed\" zie. Dat wist ik natuurlijk niet van te voren, zodat ik het proces waar je inzit heel goed met je mee kan voelen. Agnes heeft helemaal gelijk met haar advies. Blijf genieten van de dingen.! Soms is dat met hulp en via de ogen van een ander! Veel sterkte en hou vooral plezier in de dingen!
Profielfoto van agnes1958
agnes1958
Een prachtige plant met fraaie bloemen en een hele mooie frisse heldere kleur. op deze plaat is het prachtig in beeld gebracht!!!

Wat triest Berthy dit te moeten vernemen. Heb veel bewondering voor hoe je er mee om gaat, heel sterk en dapper! Geniet zoveel je kan,en probeer er positief onder te blijven Berthy, dan is het leed wat dragelijker misschien.
Wens je heel veel sterkte en kracht toe!
Weet dat er velen om je geven en aan je denken in deze moeilijke periode.
Hou je taai en doe wat je kan. Onderneem de dingen die je graag doe en geniet voor zover het in je bereik ligt.
Blijf sterk en geniet ervan!
Heel veel zonnige, warme lieve gr plus een dikke knuffel voor je Berthy!

daaag, Agnes.

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's