Verrassing!

Profielfoto van Anthea
Anthea

Onverwacht kruiste deze mooie Hazelworm ons pad bij Landgoed Slangenburg nabij Doetinchem. Ik had ze in een ver verleden eens gezien op de Posbank bij Arnhem maar dit is toch wel iets moois!

Blijf op de hoogte

Houd mij per mail op de hoogte van nieuwe reacties op deze foto.

Inloggen

Log in om te reageren

Inloggen

Nog geen account? Registreer je nu

Reacties (8)

Profielfoto van joanne
joanne
Mooie ontmoeting!
Profielfoto van YvonneMenting
YvonneMenting

Hoi Anthea, Nee de betreffende foto is niet te groot (dan krijg je ook een andere melding dan "Pagina niet gevonden"), heeft ook geen "vreemde" tekens. Ben er inmiddels door uitproberen achter, dat het uitsluitend bij het uploaden van de betreffende foto is... Heb overigens nog steeds geen respons op de vraag, die ik via "contact" heb neergelegd.

Profielfoto van daksaya
daksaya

Wat leuk Anthea. Zelf nog nooit gezien. Bedankt voor je leuke reacties.

Gr. Paul

Profielfoto van YvonneMenting
YvonneMenting

Hoi Anthea,

Nee, helaas... Ik krijg nl. wel de pagina uploaden, vul de hele riedel in en krijg vervolgens een melding dat de pagina niet kan worden gevonden. Probleem speelt al vanaf 20 juli, 5 minuten na het uploaden van mijn laatste foto.

Heb de vraag al 3x voorgelegd via een contactformulier, maar krijg geen (adequate) respons! De laatste keer (een week geleden) is mijn vraag doorgestuurd naar de redactie????, maar nog steeds geen respons. Terwijl het mij ook meer iets lijkt voor IT....

Waardeloos! Volgende week een nieuwe poging om te uploaden, c.q. mijn vraag neer te leggen, evt. via forum wanneer contact geen adequate respons oplevert.

Profielfoto van YvonneMenting
YvonneMenting

Hoi Anthea,

Leuk: ik kwam je hazelworm ook tegen in het Doetinchems Vizier!

Profielfoto van ansbissels
ansbissels

Die staat er goed op. Ik heb die nog nooit "live" gezien. Heel mooi.

Profielfoto van YvonneMenting
YvonneMenting

Leuke vondst! Jl. zondag ook naar de Slangenburg geweest, mooi laantje met kruidige planten, maar ondanks een zonnetje niet veel vlinders, ws. was het te koud. Wel enkele mooie libelfoto's, maar helaas: ik kan al ruim 2 weken niet uploaden (ondanks div. malen contact). Groet, Yvonne

Profielfoto van janjoost
janjoost

Flitsende beesjes. Prachtig ! _ ..groet

Upload en deel je foto's

Foto uploaden

Meer van deze fotograaf

meer foto's