Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Vrouw trouwt met zombiepop

  •  
14-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1003 keer bekeken
  •  
zombiewedding_thumb
Gisteren was het Valentijnsdag. Lekker romantisch met je geliefde doen, leuk. Maar voor veel mensen is Valentijnsdag een eenzame dag: treurig en alleen op de bank, denkend aan de vriend of vriendin die ze niet hebben. Een Amerikaanse vrouw heeft de oplossing, trouw met een pop. Een zombiepop om precies te zijn.
Felicity Kadlec heeft al sinds haar zestiende gevoelens voor Kelly Rossi, de pop in kwestie. Lang durfde ze niet haar gevoelens te accepteren, maar na de dood van haar vader voelde ze zich meer en meer aangetrokken tot te pop. Gevoelens die alleen maar sterker zijn geworden, want inmiddels is ze gelukkig getrouwd met de zeventien jaar oudere pop.

Tom boy

De hele ceremonie kostte Felicity 452 euro, want je moet er natuurlijk wel goed uit zien tijdens je bruiloft. Kelly is de man, of zoals Felicity zegt een ‘tom boy’, dus zij kreeg een mooi pakje aan en Felicity een prachtige witte jurk.

Geen kaak

Natuurlijk heeft ze veel reacties gekregen op haar huwelijk met Kelly, maar Felicity trekt zich er niks van aan. “Ik ben met Kelly getrouwd omdat ik haar accepteer zoals ze is, ik kijk voorbij haar bloederige gezicht en het kan me niets schelen dat ze geen kaak heeft.”
Hopelijk leven de twee nog lang en gelukkig. De dood zal hun in ieder geval niet scheiden.
Tot zo ver het daglicht van vandaag.
zombiehuwelijk

Meer over:

trouwen, liefde, zombie
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.