Advocaat van de natuur en spreekbuis van het milieu.

Vegaweek en wijn

  •  
04-10-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
vermeer.jpg
Maandag begint voor het derde jaar de Vegetarische Restaurantweek. De beste restaurants van Nederland presenteren de meest verrassende heerlijkheden uit hun vegetarische repertoire. Sommelier Simon Veldman vertelt wat voor wijnen daar bij passen.
Vooraanstaande chefs, gepassioneerd en gedreven, selecteren de fijnste ingrediënten voor de Vegetarische Restaurantweek. Bijzondere menu´s, bestaande uit drie, vier of zelf vijf gangen, zijn speciaal ontwikkeld en bedacht voor deze restaurantweek en mogen met recht de titel ‘uitmuntend’ dragen.Voor gasten geldt een aantrekkelijk aanbod: tijdens de Vegetarische Restaurantweek eet u extra smakelijk en voordelig voor 25 of 40 euro
  • Beluister de reportage

Praat mee

Onze spelregels.

0/1500 Tekens
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Maandag, woensdag en vrijdag versturen wij je alle informatie uit de radio en tv-uitzending en het laatste internetnieuws.