Tim Hofman bijt zich in het tweede seizoen van Pak de Macht vast in de soms roestige machtssystemen en individuen met macht. Want er zijn nog altijd veel machtige mensen en invloedrijke organisaties. Het is tijd voor verantwoording, want een betere wereld begint niet bij jezelf, maar bij de machthebbers.

Sponsor een anti-abortusdemonstrant voor het goede doel!

02-10-2022

In de laatste aflevering van Pak de Macht stellen we de vraag: hoe kunnen we de invloed van onderdrukkende mensen en groepen zo onschadelijk mogelijk maken?
Ons antwoord daarop: we gaan massaal onderdrukkers doodknuffelen. Dus iets slechts bestrijden met iets positiefs. En we hebben het volgende bedacht: 

De Mars voor het Leven van de anti-abortusbeweging trekt jaarlijks zo'n tienduizend mensen. Die allemaal meedoen en demonstreren tegen abortus en dus tegen vrouwen die abortus laten uitvoeren. En hen zelfs moordenaars noemen. Dit jaar vindt de Mars voor het Leven plaats op 12 november in Den Haag. En wij gaan een sponsorloop organiseren. En de kijker kan meedoen. We willen deze mensen op een lieve en positieve manier duidelijk maken dat hun mars een mars voor een onderdrukkend idee is door geld in te zamelen voor Ava, de belangenorganisatie voor vrouwen die strijdt voor het recht op goede abortuszorg.

Doneren kan via een Tikkie! Scan de QR-code hier of klik op deze link om een bedrag naar keuze te doneren aan Ava.

 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.