Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Belbus: Muzikale verrassing voor oma Titi

25-04-2020

Sahil reist af naar Vlaardingen. Marlous Tode heeft de Belbus gemaild omdat ze namens haar hele familie iets liefs wil doen voor haar moeder, oma Titi. Eigenlijk heet ze Tineke, maar de familie noemt haar liefkozend Titi. Oma Titi is 65 en zit vast in haar flatje op negen hoog. Omdat ze last heeft van scoliose en astma komt ze momenteel niet veel buiten. Maar dit maakt haar niet minder geliefd onder haar familie!

Volgens Marlous is oma Titi een hele lieve, sterke vrouw die ontzettend veel om haar zoon (Marlous), dochter (erik) en drie kleinkinderen geeft. Het is altijd een feestje om bij haar langs te komen. De de koekjes met chocolademelk staan altijd klaar. In deze moeilijke tijden willen Marlous en haar familie oma een hart onder de riem steken en zeggen: hou vol!

Speciaal voor oma Titi heeft De Belbus samen met zangeres Babette Zwinkels een prachtige muzikale verrassing. Babette is een deelnemer aan talentenjacht de Kunstbende. De gehele uitvoering kun je hier bekijken.

Bekijk ook deel een van deze Belbus: Babyshower voor Carmen

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.