Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Belbus: Babyshower voor Carmen

25-04-2020

Deze week is de Belbus door Bea Simonis naar Rijswijk gehaald. Bea’s dochter Carmen is 29 weken zwanger. Het is haar eerste kindje en Carmen wil haar zwangerschap dolgraag delen met vrienden en familie. Helaas zit ze echter noodgedwongen thuis. Omdat Carmen ziek geweest is (geen corona) kan ze geen bezoek ontvangen en moet ze veel mijlpalen alleen doorstaan. Zo gaat ze bijvoorbeeld alleen naar de verloskundige om echo’s te laten maken. Ook is het nog afwachten of ze kraambezoek kan ontvangen als de baby eenmaal geboren is. Als klap op de vuurpijl is de babyshower – die Bea voor Carmen had georganiseerd – óók afgezegd. De hele situatie maakt Carmen erg verdrietig, vandaar dat haar moeder haar wil opvrolijken.

Maar niet getreurd, de Belbus rukt uit! Samen met een heuse stoet aan versierde auto’s waarin familie, vrienden en collega’s zitten die Carmen luid toejuichen. Als dat geen succesvolle babyshower is.....

Bekijk ook deel twee van De Belbus: muzikale verrassing voor oma Titi

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.