Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Julius Jaspers geeft aftrap Nationale Mosselweek

01-09-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
mosselen_2_02.jpg
Chef-kok Julius Jaspers heeft de mosselweek groots van start laten gaan door Zeeuwse mosselen te bereiden in zijn restaurant in Amsterdam. Het accent van de vijfde editie van deze Nationale Mosselweek ligt op horeca: tijdens deze promotieweek zijn er zo'n 300 restaurants in heel Nederland die meedoen met de mosselweek. Zij serveren een mosselmenu of -gerecht met Zeeuwse mosselen.
Deze editie van de Nationale Mosselweek is extra speciaal. Het is de eerste keer dat er tijdens de Nationale Mosselweek zo massaal is samengewerkt met horecagelegenheden in heel Nederland. De Nationale Mosselweek is zaterdag 29 augustus van start gegaan en duurt tot en met 6 september 2015. Tijdens deze week kan er bij zo'n 300 restaurants in heel Nederland Zeeuwse mosselen gegeten worden. Deelnemende restaurants hebben de vrijheid gekregen om op geheel eigen wijze een gerecht of menu samen te stellen. Naast de klassieke mosselpan worden er verrassende gerechten gemaakt. Op mosselweek.nl kunnen gasten een restaurant uitzoeken en een tafel reserveren. Iedereen die reserveert via mosselweek.nl maakt kans op een weekendje Zeeland. ANP Pers Support
Delen:

Praat mee

Onze spelregels.

0/1500 Tekens
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!