Google toont gebruikers Android meer keuzes voor zoekmachines
09-06-2021
•
leestijd 1 minuten
•
1326 keer bekeken
•
Wie in Europa een smartphone of tablet heeft waar Android op draait, krijgt binnenkort meer keuze uit zoekmachines. Nu is dat aanbod, naast de zoeker van Google zelf, nog beperkt. Om een juridisch traject met de Europese Unie te voorkomen gaat Google de opties voor zoekmachines uitbreiden op Android-apparaten.
Alphabet, het moederbedrijf van Google, kreeg in 2018 al een boete van meer dan 4 miljard euro vanwege oneerlijke concurrentie met het mobiele besturingssysteem Android. Toen kreeg Google ook een lijst met wijzigingen die het technologieconcern zou moeten doorvoeren. In 2019 kwam Google vervolgens met een keuzescherm voor zoekmachines. De keuzevrijheid voor consumenten was evenwel nog steeds redelijk beperkt. En de eigenaren van andere zoekmachines moesten ook betalen om op het keuzescherm te komen. Rivaliserende zoekmachines als Ecosia hebben hierover geklaagd.
Vanaf september
Google belooft dat in het keuzescherm vanaf september de vijf populairste zoekmachines in een bepaald land bovenaan zullen staan. Daaronder kunnen nog maximaal zeven alternatieve zoekmachines staan waaruit gekozen kan worden. Gebruikers kunnen ook alternatieve zoek-apps downloaden en die als standaard instellen.
De concurrerende zoekmachine DuckDuckGo vindt dat de nieuwe aanpassingen van Google niet ver genoeg gaan "Google doet nu wat het drie jaar geleden had moeten doen: een gratis zoekvoorkeurenmenu op Android in de EU", liet topman Gabriel Weinberg via Twitter weten. Maar volgens hem zou Google ook voor andere platforms dergelijke wijzigingen moeten aanbrengen, en in alle landen.
ANP
First of all, all eggs should be refrigerated in America, full stop. In the States, prior to being sent to the market, eggs are washed with soap and water and sprayed with oil. Washing takes away the natural defense of the egg against bacteria, which is replaced by oil. All American eggs need to be refrigerated because of this process, and will remain fresh for up to five weeks. Eggs are not washed in Europe before they are sent to the market, so you don't need to refrigerate them right away.
As for butter, it's actually quite unattractive to bacteria because it has such a high fat content and is generally made with salt and pasteurized milk. Although it is certainly not unwise to refrigerate it, it can survive up to two weeks in an airtight container at room temperature. But the butter should be stored in the fridge once the temperature rises above 70 degrees.
https://www.ivacy.com/download-vpn/chrome-vpn-extension/
Wat een kwats artikel weer. Als je ff logisch nadenkt weet je gewoon dat wanneer je iets in temperatuur verlaagd de zaak vertraagt (atomen, moleculen, micro-organismen etc). Dan weet je toch dat verkoeling gewoon altijd de houdbaarheid verlengt. Tenzij de houdbaarheid verbeteren (waar de koelkast voor dient) niet het doel is zit je dus altijd goed bij koele opslag.
Er wordt hierboven bij kaas gesproken over "kamertemperatuur van acht tot vijftien graden".
Dit klopt niet. Ik weet uit ervaring (werkzaam geweest in de olie en vetindustrie) dat de kamertemperatuur 21°c moet zijn zoals ook vermeld op de site van het Productschap Margarine, Vetten en Oliën (MVO).
Dus hoe betrouwbaar is dit artikel?
Ik zet de boter (echte dus, die andere troep hoef ik niet) NOOIT in de koelkast. Dan wordt ze keihard en valt het niet meer op mijn boterham te smeren. Buiten de koelkast (gewoon in het keukenkastje) blijft ze heerlijk smeerbaar. Of het nou goed is of niet.
Wat betreft de kaas: Het voedingscentrum zit er een beetje naast, jaren geleden een bezoek gebracht aan een kaasboerderij, deze mensen raden aan om de Hollandse kaas gewoon goed ingepakt in de kelderkast te bewaren, dit komt de smaakopbouw ten goede, kaas is gemaakt op basis van bacterieen en in de koelkast stopt deze smaakopbouw!!
Ergeren is een groot woord maar het verschil tussen boter en margarine lijkt niemand meer te weten. Het is geen roomboter, maar boter, de rest zijn bedachte smeerseltjes die op een namaakboter moeten lijken. En eieren bewaar ik gewoon in de koelkast: elk nieuw pas zet ik ondersteboven: de dooiers blijven dan heel gezellig in het midden hangen. En @ Rita van der Lans, nee, uw antwoord/vraag hoort hier niet tussen, maar: de Nederlandse taal uitspreken komt nog maar weinig voor: van de week weer diverse malen gehoord: "hij heb het toch maar aangenomen en meer van die ergerlijke zaken". Maar goed, dat is een ander onderwerp.En ik weet, sinds deze site "vernield" is ook niet meer hoe iemand een antwoord te geven. En ook dat je geen antwoord meer terugkrijgt via KASSA.
Hallo,
Ik zou de kaas en roomboter ( naam is eigenlijk BOTER ) het andere vet is margarine of frituurvet. De BOTER en de KAAS zou ik zeker in de koelkast bewaren op 4 to 7 graden. De eieren kun je het beste op plus minus 12 graden bewaren KELDER oid. Ik heb eieren van eigen kippen en bewaar deze vanaf de leg tot wel 4 weken. Een kip die eieren uitbroed zit er ook 3 weken op. Op een temperatuur van wel 36 graden.
Boter buiten de koeling in de supermarkt ? Nog nooit gezien. Wat verstaan jullie onder boter ? Die grijze geelgekleurde smurrie die zo goed is voor je cholestrol ? Dat is geen boter hè !
"Uit dit onderzoek kwam naar voren dat er geen verschil te zien was tussen de twee doosjes: beide doosjes waren bacterievrij." Gelukkig dat de doosjes vrij van bacteriën zijn gebleven.