De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 28-1-2014

28-01-2014
- Scholieren doen het, studenten doen het, maar ook kleine kinderen krijgen het voorgeschreven: Ritalin. Het concentratie-verhogende medicijn, dat is ontwikkeld voor mensen met ADHD / ADD, is ook onder kerngezonde mensen populair. Arie Boomsma en Ren Gude besloten een experiment te houden, om zelf te ervaren wat voor effect het middel heeft.

- Al 35 jaar is Ivo Niehe een prominent gezicht op de Nederlandse televisie. Of hij het nu dan rustiger aan gaat doen? Nee hoor! Hij heeft het drukker dan ooit, met nog minimaal tot 2016 de TV Show en momenteel zijn one-man theatershow 'Die avond in Parijs'. Vanavond zit hij bij ons aan tafel!

- De eerste maand van 2014 zit er alweer bijna op en dat betekent dat het 'Boek van de Maand' weer gekozen wordt! Gerda Aukes, Monique Burger, Wim Krings en Ronnie Terpstra leggen ons vanavond hun keuzes voor januari voor!

Muziek is er van Ibrahim Maalouf en Filemon Wesselink is tafelheer!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.