De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

'Shaffy Recordings': Stef Bos, Stevie Ann en Jan Dulles - 7-10-2013

07-10-2013
In 2007 kreeg Ramses Shaffy het idee om een plaat te maken, zoals Johnny Cash met de 'American Recordings' had gedaan. Shaffy nam twee oude nummers opnieuw op, maar zijn gezondheid liet hem definitief in de steek. Hij overleed op 1 december  2009.

Ter ere van de tachtigste verjaardag van Shaffy verscheen postuum het album Leef!.  Hedendaagse artiesten coveren nummers van de grootmeester. Aanleiding voor DWDD om de 'Shaffy Recordings' in het leven te roepen. Net als bij de DWDD Recordings geven artiesten eigen glans aan een nummer van Shaffy. Michael Prins, Alex Roeka, Paul de Leeuw, Douwe Bob en Frank Boeijen hebben hun hommage al gegeven. Nu is het de beurt aan Stef Bos, Stevie Ann en Jan Dulles.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.