De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

'Shaffy Recordings': Michael Prins, Alex Roeka, Paul de Leeuw - 6-9-2013

06-09-2013
Het woelige leven van Ramses Shaffy had zijn tol geist. Hij werd in 2005 opgenomen in een verzorgingshuis. Maar in 2007 ging het ineens beter met hem. Hij trad weer op en het idee ontstond om een plaat te maken, zoals Johnny Cash met de 'American Recordings' had gedaan. Shaffy nam twee oude nummers opnieuw op, maar zijn gezondheid liet hem definitief in de steek. Hij overleed op 1 december  2009.

Ter ere van de tachtigste verjaardag van Shaffy verschijnt postuum het album Leef!. Hedendaagse artiesten coveren nummers van de grootmeester: onder meer Lucky Fonz III, The Scene, De Dijk, Liesbeth List, Tim Knol, Paul de Leeuw en Alderliefste. Blf voegde tekst en muziek toe aan het opnieuw ingezongen Eiland van Weleer en de uitkomst is een schitterend duet.

Aan tafel bewonderaars Michael Prins, Alex Roeka en natuurlijk tafelheer Paul de Leeuw.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.