* BNNVARA - BNNVARA is een onafhankelijke, maatschappelijk betrokken en vooruitstrevende publieke omroep.

VARAgids

Contact met de afdeling Ledenservice

Postadres: Postbus 175, 1200 AD Hilversum
Telefoon: 0900-0123 (0cpm, exclusief de kosten van je telefoonabonnement. Op werkdagen, tijdens kantooruren.)

Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in!
Of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.

Dubbelnummers VARAgids
Ook deze zomer hebben wij weer dubbeldikke zomernummers die geldig zijn voor twee weken!

Editie:Bevat programmagegevens:In de winkel/ op de mat bij abonnees:
31/32 4 augustus tot en met 17 augustus Vanaf 31 juli
33/34 18 augustus tot en met 31 augustus Vanaf 14 augustus

Heb je een vraag over de VARAgids? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag er niet bij, dan kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

VARAgids Avondeditie Wie zijn de gasten in Pauw? En hoe goed is die nieuwe Netflix-documentaire die vanaf vandaag online staat? In de vernieuwde VARAgids-Avondeditie iedere werkdag voorpret bij de tv-avond die komen gaat!
Ga naar onze website voor meer informatie en om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!
BNNVARA Hoe zit dat? BNN en VARA zijn drie jaar geleden gefuseerd. Sindsdien zijn we onverminderd doorgegaan met het maken van programma’s als De Wereld Draait Door, 3 Op Reis, Zembla, Je Zal Het Maar Hebben en Pauw. 
Tegelijkertijd heeft er achter de schermen een mooie en bijzondere kruisbestuiving plaatsgevonden. BNN en de VARA dagen elkaar uit, inspireren en versterken elkaar en daarom willen we samen door. Sinds 24 augustus 2017 gaan wij door als BNNVARA. 

Aan je abonnement op de VARAgids verandert niets. Je blijft onveranderd de vertrouwde VARAgids ontvangen. Ook in de schappen van de supermarkten en boekhandels blijft de VARAgids gewoon te koop.
Klik voor meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen hier.
Wat is mijn relatienummer? Wij hebben uw relatienummer bevestigd per brief of per e-mail.
Als abonnee van de VARAgids kunt u uw relatienummer (Relnr) vinden op de voorkant van uw VARAgids; net boven uw adresgegevens. (totaal 8 cijfers, zónder VTM+nummer)
Kunt u uw relatienummer niet vinden? Neem dan contact op met de afdeling Ledenservice.
Hoe kan ik een wijziging doorgeven? Een verhuizing of bijvoorbeeld een naamswijziging doorgeven? Doe dit direct zelf via je BNNVARA-account! Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in!

Nog geen account? Maak deze dan snel aan via mijn.bnnvara.nl.
Je abonnement nog niet aan je account gekoppeld? Voeg deze na het inloggen toe via ‘Mijn Producten’. Je hebt hier je relatienummer en je postcode voor nodig.
Op welke manier kan ik betalen? U kunt betalen via acceptgiro of per automatische incasso. Het makkelijkst gaat uw betaling via automatische incasso. Neem contact op met de medewerkers van de afdeling Ledenservice.
Bezorgmoment VARAgids Uiterlijk donderdag vóór de startdatum van de VARAgids wordt de editie bij u bezorgd.

Dubbelnummers: Oók deze zomer hebben wij weer dubbeldikke zomernummers die geldig zijn voor twee weken! De gids die je nu leest is geldig tot en met 3 augustus aanstaande. Vanaf 31 juli ligt de nieuwe VARAgids in de winkel en ontvangen onze abonnees de gids weer op de mat.
VARAgids niet of beschadigd ontvangen Geef dit direct door via je BNNVARA-account! Wij sturen dan zo snel als mogelijk – en uiteraard kosteloos – nogmaals de VARAgids.

Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in! Zodra het abonnement aan je account gekoppeld is, kun je via Self-service een nazending van de VARAgids aanvragen.

Nog geen account?
Maak deze dan snel aan via mijn.bnnvara.nl.

Je abonnement nog niet aan je account gekoppeld? Voeg deze na het inloggen toe via ‘Mijn Producten’. Je hebt hier je relatienummer en je postcode voor nodig.

Dubbelnummers:: Oók deze zomer hebben wij weer dubbeldikke zomernummers die geldig zijn voor twee weken! De gids die je nu leest is geldig tot en met 3 augustus aanstaande. Vanaf 31 juli ligt de nieuwe VARAgids in de winkel en ontvangen onze abonnees de gids weer op de mat.
Bezorging tijdelijk op een ander adres? Het is mogelijk om de VARAgids tijdelijk op een ander adres in Nederland te laten bezorgen. Wij willen dit, in verband met het drukproces, wel minimaal twee weken van te voren weten.

Regel het zelf via je BNNVARA-account: Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in! Zodra het abonnement op de VARAgids aan je account gekoppeld is, kun je via Self-service een tijdelijk bezorgadres doorgeven.

Nog geen account? Maak deze dan snel aan via mijn.bnnvara.nl.
Je abonnement nog niet aan je account gekoppeld? Voeg deze na het inloggen toe via ‘Mijn Producten’. Je hebt hier je relatienummer en je postcode voor nodig.
Bezorging tijdelijk stoppen? Het is mogelijk om de verzending van de VARAgids tijdelijk te stoppen. Wij willen dit wel, in verband met het drukproces, minimaal twee weken van te voren weten. Neem contact op met de medewerkers van de Ledenservice om het te regelen!
Hoe kan ik abonnee worden op de VARAgids? Ga naar onze website: varagids.nl/wordabonnee en kies je speciale aanbieding of neem contact op met onze afdeling Ledenservice.
Ik woon in het buitenland, kan ik een abonnee worden van de VARAgids? Het is mogelijk om de VARAgids in het buitenland te ontvangen, zolang je woonachtig bent in de EU.
De abonnementsprijs voor het ontvangen van de VARAgids in het buitenland bedraagt € 250,00 per kalenderjaar, inclusief de kosten voor verzending van de VARAgids in de EU.

Heb je interesse in een abonnement in het buitenland? Neem contact op met de afdeling Ledenservice. Wij zijn elke werkdag, tijdens kantooruren, bereikbaar via +31 88 6766 666 – vraag naar de afdeling Ledenservice - of maak gebruik van onderstaand contactformulier.
Tarieven en betaling
De abonnementstarieven 2018 zijn:

Per: Via automatische incasso:  via acceptgiro:
Kwartaal: € 16,60 € 17,25
Half Jaar: € 32,12   € 33,75
Jaar:  62,68  € 65,18


Bij een actieabonnement kunnen andere prijzen gelden. 
Kijk voor speciale aanbiedingen voor nieuwe abonnees op onze website:  varagids.nl/wordabonnee

De abonnementsprijs voor het ontvangen van de VARAgids in het buitenland bedraagt € 250,00 per kalenderjaar, inclusief de kosten voor verzending van de VARAgids in de EU.

Wanneer moet het abonnement betaald zijn? De betaling van je abonnement moet vóórdat de nieuwe abonnementsperiode ingaat voldaan zijn.
Als u een automatische machtiging heeft afgegeven voor betaling, dan zullen wij circa zeven dagen voor aanvang van de nieuwe abonnementsperiode het bedrag incasseren van het door je opgegeven rekeningnummer. De acceptgirokaart ontvang je ongeveer vier weken voor de nieuwe abonnementsperiode.
Hoe kan ik opzeggen? Het snelst regel je dit door telefonisch contact op te nemen met de medewerkers van onze afdeling Ledenservice.
Wat is mijn opzegtermijn? Een abonnement voor onbepaalde tijd is op ieder moment opzegbaar met een opzegtermijn van één maand. Het opzeggen van een actieabonnement kan tot uiterlijk een maand voor het einde van de actieperiode. Een actieabonnement kan niet tussentijds gestopt worden.

 

Contact - Contactformulier VARAgids

Staat het antwoord op uw vraag niet tussen bovenstaande veelgestelde vragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in.