* BNNVARA - BNNVARA is een onafhankelijke, maatschappelijk betrokken en vooruitstrevende publieke omroep.
Word lid

BNNVARA lidmaatschap

Contact met de afdeling Ledenservice

Postadres: Postbus 175, 1200 AD Hilversum
Telefoon: 0900-0123 (geen extra kosten. Op werkdagen, tijdens kantooruren.)

Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in!
Of gebruik het contactformulier onderaan deze pagina.

Heb je een vraag over het lidmaatschap? Kijk dan eerst eens bij de veelgestelde vragen. Staat het antwoord op je vraag er niet bij, dan kun je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

Waarom kunnen alleen BNNVARA-leden de BNNVARA Kraskalender aanvragen? Het BNNVARA-lidmaatschap bestaat uit een aantal ledenvoordelen. Een daarvan is het jaarcadeau dat aan het eind van elk kalenderjaar kan worden aangevraagd door BNNVARA-leden. Het is een bedankje voor de steun aan ons. Wil jij ook profiteren van alle ledenvoordelen, maar ben je nog geen lid? Klik dan hier.
Ik heb mijn BNNVARA Kraskalender nog niet ontvangen? Je ontvangt de BNNVARA Kraskalender voor 1 januari 2019. Heb je de BNNVARA Kraskalender nog niet binnen na 1 januari? Vul ons contactformulier onderaan deze pagina in of bel 0900-0123 (geen extra kosten. Bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren). Wij helpen je dan graag.
Ik heb de BNNVARA Kraskalender ontvangen, maar hij is beschadigd. Geen paniek! Vul het contactformulier onderaan de pagina in of bel 0900-0123 (geen extra kosten. Bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren) dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk een nieuw exemplaar krijgt opgestuurd.
Ik wil graag een extra BNNVARA Kraskalender? De BNNVARA Kraskalender is een jaarcadeau en krijg je als bedankje voor jouw steun aan ons. Wij delen per lid één BNNVARA Kraskalender uit.
BNNVARA - Hoe zit dat? De programma’s van BNNVARA worden sinds 24 augustus 2017 uitgezonden onder de vlag van het merk BNNVARA. Niet meer in de oude hokjes, maar overal dwars doorheen als één uitgesproken mediamerk. Bij BNNVARA maken we ons hard voor een vrije en sociaal rechtvaardige samenleving waarin iedereen mag meedoen. Met de energie, lef en humor die je gewend bent. En met de programma’s en presentatoren die bij ons passen. We maken programma’s als #BOOS, DWDD, Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, Sophie in de Mentale Kreukels, Zembla, 3 op Reis, Pauw en First Dates.

De leden die BNNVARA vertegenwoordigen, werken actief mee aan de koers van de omroep. Sinds 1 september 2018 gebeurt dit vanuit een gezamenlijke Ledenraad BNNVARA. Daardoor kunnen we onze leden nog beter betrekken bij alles wat BNNVARA maakt. De Ledenraad BNNVARA ziet erop toe dat de waarden van BNN en VARA geborgd zijn en blijven binnen BNNVARA. Vertaald naar nu natuurlijk, want stilstaan is geen optie. Nooit geweest ook. De maatschappelijke mediaorganisatie BNNVARA wil een breed publiek informeren, raken, amuseren en aan het denken zetten. Vanuit onze betrokkenheid en met een positief kritische blik blijven we het publieke debat stimuleren.

Klik hier voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen.
Wat kan ik met mijn BNNVARA-account? Met jouw BNNVARA-account beheer je je eigen gegevens en voorkeuren. Zo kunnen wij je precies bieden wat jíj interessant vindt. Je kunt meepraten over onze programma’s in de speciale communities. Als BNNVARA-lid kun je met jouw BNNVARA-account bovendien makkelijk zelf je gegevens wijzigen en doe je met je account met één klik mee aan exclusieve BNNVARA-ledenacties. Hoe maak ik het BNNVARA-account aan? Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in of maak een account aan, Om je lidmaatschap te koppelen aan je BNNVARA-account heb je je relatienummer en je postcode nodig. Koppel je account onder ‘Mijn Producten’ en ‘Mijn Lidmaatschappen’.
Hoe kan ik BNNVARA-lid worden? Jouw steun is heel belangrijk! Dankzij onze leden kunnen we de BNNVARA-programma’s blijven maken. Ben je 16 jaar of ouder, woonachtig in Nederland en wil je BNNVARA steunen? Sluit je nu tot wederopzegging bij ons aan via: lidworden.bnnvara.nl Uiteraard kun je ook contact opnemen met de Publieks- en Ledenservice via telefoonnummer 0900-0123 (geen extra kosten)
Wat is mijn relatienummer? Je relatienummer vind je in de bevestigingsbrief of -mail van je lidmaatschap, in ledennieuwsbrieven die je van ons ontvangt, óf op je bankafschrift bij je jaarlijkse betaling aan ons. Je kunt ook contact opnemen met de Publieks- en Ledenservice via telefoonnummers 0900-0123 (geen extra kosten)
Hoe kan ik meedoen aan ledenacties? Als BNNVARA-lid profiteer je het hele jaar van exclusieve winacties en ledenvoordelen. Ga naar: leden.bnnvara.nl Nog geen lid? Word hier lid en doe daarna meteen mee!
Hoe kan ik een wijziging doorgeven? Wil je een verhuizing of bijvoorbeeld een naamswijziging doorgeven? Doe dit direct zelf via je BNNVARA-account. Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in!
Nog geen account? Maak deze dan aan via mijn.bnnvara.nl Koppel vervolgens je lidmaatschap aan je BNNVARA-account. Koppel je account onder ‘Mijn Producten’ en ‘Mijn Lidmaatschappen’. Hiervoor heb je je relatienummer (te vinden in ledenmails) en je postcode nodig.
Ik ben BNNVARA-lid! Op welke manier kan ik de contributie betalen? Je kunt per automatische incasso en acceptgiro betalen. Wil je de manier van betalen wijzigen? Neem dan contact op met onze Ledenservice via onderstaand contactformulier, óf bel op werkdagen tijdens kantooruren met 0900-0123 (geen extra kosten)
Ik ben BNNVARA-lid geworden! Wanneer betaal ik de contributie? De betaling van je BNNVARA-contributie vindt plaats voorafgaande aan de ingangsdatum van je lidmaatschap. Als je een automatische machtiging hebt afgegeven voor betaling, dan zullen wij circa zeven dagen voor aanvang van de lidmaatschapsperiode het bedrag incasseren van het door jouw opgegeven rekeningnummer. De acceptgirokaart ontvang je ongeveer vier weken voor de nieuwe lidmaatschapsperiode.
Hoe kan ik het BNNVARA-lidmaatschap (tijdelijk) stoppen? Zeker weten? We hebben je steun hard nodig! Zo kunnen we doorgaan met het maken van programma’s als Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, DWDD, Pauw, Klem en Sophie in de Mentale Kreukels. Voor slechts €5,72 steun je ons een heel jaar lang! Echt opzeggen? Dat kan telefonisch via 0900-0123 (geen extra kosten) Het BNNVARA-lidmaatschap is per jaar opzegbaar. Uiterlijk een maand voor het ingaan van de nieuwe lidmaatschapsperiode dient je opzegging bij ons binnen te zijn.

Contact - Contactformulier BNNVARA Lidmaatschap

Staat het antwoord op jouw vraag niet tussen bovenstaande veelgestelde vragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in.