* BNNVARA - BNNVARA is een onafhankelijke, maatschappelijk betrokken en vooruitstrevende publieke omroep.

BNN lidmaatschap

Contact met de afdeling Ledenservice

Postadres: Postbus 175, 1200 AD Hilversum
Telefoon: 0900-0805 (€0.05 p/m, op werkdagen tijdens kantooruren)

Log in met je BNNVARA-account, of gebruik onderstaand contactformulier.

BNNVARA-account
Je kunt vanaf nu je BNNVARA-account aanmaken! Op basis van jouw BNNVARA-account kunnen we je precies bieden wat jíj interessant vindt. Als je lid bent van BNN kun je ook daarvoor veel makkelijk zelf regelen vanuit je BNNVARA-account.

Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in of maak een account aan!

Om je lidmaatschap te koppelen aan je account via ‘Mijn Producten&rsquo heb je je relatienummer en je postcode nodig.

Heb je ooit een BNN-account bij ons gehad? Dan moeten we je tóch vragen een nieuw BNNVARA-account aan te maken. Het is niet meer mogelijk om met je oude inloggegevens in te loggen.

BNNVARA-account Je kunt vanaf nu je BNNVARA-account aanmaken! Op basis van jouw BNNVARA-account kunnen we je precies bieden wat jíj interessant vindt. Als je lid bent van BNN kun je ook daarvoor veel makkelijk zelf regelen vanuit je BNNVARA-account.

Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in of maak een account aan!

Om je lidmaatschap te koppelen aan je account via ‘Mijn Producten&rsquo heb je je relatienummer en je postcode nodig.

Had je ooit een account bij ons? Dan moeten we je tóch vragen een nieuw BNNVARA-account aan te maken. Het is niet meer mogelijk om met je oude inloggegevens in te loggen.
BNNVARA Hoe zit dat?Sinds augustus 2017 zijn BNN en de VARA samen doorgegaan als BNNVARA. Niet meer in de oude hokjes, maar overal dwars doorheen als één uitgesproken mediamerk. Bij BNNVARA maken we ons hard voor een vrije en sociaal rechtvaardige samenleving waarin iedereen mag meedoen. Met de energie, lef en humor die je gewend bent. En met de programma’s en presentatoren die bij ons passen. We maken programma’s als #BOOS, DWDD, Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, Sophie in de Mentale Kreukels en First Dates.

De verkozen leden die jou vertegenwoordigen, werken actief mee aan de koers van BNNVARA. Dat gebeurt nu nog met twee losse verenigingen: één voor BNN en één de VARA. De BNN Ledenraad en de VARA Verenigingsraad willen na de zomer ook graag samen door als één club. Zodat we jou straks als lid nog beter kunnen betrekken bij alles wat BNNVARA te bieden heeft. De ledenraad ziet erop toe dat de waarden van BNN geborgd zijn binnen BNNVARA. Vertaald naar nu natuurlijk, want stilstaan is geen optie. Nooit geweest ook. BNNVARA is er natuurlijk voor jongeren, maar we zijn breder dan dat. We zijn er voor iedereen die zin heeft in het leven en er vol voor wil gaan.

Klik hier voor meer informatie en antwoorden op veel gestelde vragen.
Waarom moet ik BNN-lid zijn? Jij bent belangrijk voor ons, ofwel we hebben je nodig! Dankzij jouw lidmaatschap kunnen we namelijk via de programma’s van BNNVARA laten zien wat jongeren bezighoudt. Daarmee kunnen we mensen raken, informeren, amuseren, prikkelen en aan het denken zetten. Voor slechts €5,73 per jaar ben je al BNN-lid!

Haal alles uit je lidmaatschap:
- Het hele jaar exclusieve winacties en ledenvoordelen op leden.bnn.nl
- De leukste berichten in je mailbox én een verrassing op je verjaardag,
- Ieder jaar een exclusief cadeau op je deurmat,
- Vooraan bij BNNVARA-programma’s en andere events, speciaal voor leden,

En … je steunt natuurlijk de allerleukste omroep van Nederland!
Wat is mijn relatienummer? Die zou je toch uit je hoofd moeten weten! Je kunt je relatienummer vinden in de bevestiging van je lidmaatschap die wij hebben gestuurd, in ledennieuwsbrieven die je van ons ontvangt, óf op je bankafschrift bij je jaarlijkse betaling aan ons. Kun je het echt niet vinden? Neem even contact op met onze Ledenservice!
Hoe kan ik een wijziging doorgeven? Wil je een verhuizing of bijvoorbeeld een naamswijziging doorgeven? Doe dit direct zelf via je BNNVARA-account! Ga naar mijn.bnnvara.nl en log in!

Nog geen account? Maak deze dan snel aan via mijn.bnnvara.nl.
Je lidmaatschap nog niet aan je account gekoppeld? Voeg deze na het inloggen toe via ‘Mijn Producten’. Je hebt hier je relatienummer en je postcode voor nodig.

Heb je ooit een BNN-account bij ons gehad? Dan moeten we je tóch vragen een nieuw BNNVARA-account aan te maken. Het is niet meer mogelijk om met je oude inloggegevens in te loggen.
Wat kost een lidmaatschap? Voor slechts €5,73 per jaar ben je al lid.
Voor een volledig overzicht van al je voordelen als BNN-lid check je onze site: leden.bnn.nl
Hoe kan ik lid worden? Wat? Ben je dat nog niet? Ga direct naar onze website: lidworden.bnn.nl!
Je kunt natuurlijk ook even contact opnemen met onze Ledenservice.
Op welke manier kan ik betalen? Je kunt per automatische incasso betalen. Neem contact op met onze Ledenservice om je machtiging te regelen!
Hoe kan ik meedoen aan ledenacties? Als BNN-lid kun je het hele jaar door profiteren van exclusieve ledenacties en maak je bovendien kans op vette prijzen. Check leden.bnn.nl voor alle acties. Nog geen lid? Regel het dan hier en doe daarna mee!
Hoe kan ik opzeggen? Wat? Ben je ons zat? Zeker weten? We gaan je echt missen…… Je weet toch wel dat we eigenlijk niet zonder je kunnen? Dankzij jou kunnen we onze programma’s blijven maken! Als je het echt zeker weet, dan kun je opzeggen door contact op te nemen met onze Ledenservice.
Wat is mijn opzegtermijn? Het BNN-lidmaatschap is per jaar opzegbaar. Je opzegging dient dan uiterlijk een maand voor het ingaan van de nieuwe lidmaatschapsperiode opgezegd te zijn.


Veelgestelde vragen

Heb jij een andere vraag? De kans is groot dat jouw vraag tussen de meest gestelde vragen zit. Neem hier een kijkje. Wie weet staat het antwoord dat je zoekt er gewoon tussen en anders stel je je vraag gewoon via onderstaand contactformulier!

Contact - Contactformulier BNN Lidmaatschap

Staat het antwoord op jouw vraag niet tussen bovenstaande veelgestelde vragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in.