BNN lidmaatschap

Contact met de afdeling Ledenservice

Postadres: Postbus 175, 1200 AD Hilversum
Telefoon: 0900-0805 (€0.05 p/m, op werkdagen tijdens kantooruren)

Of gebruik onderstaand contactformulier.

BNNVARA Hoe zit dat? BNN is gefuseerd met de VARA. Dat wist je al. Of niet, want echt veel merk je er waarschijnlijk niet van. Achter de schermen heeft de fusie voor een dikke boost gezorgd. Vanuit die power ontstaan programma's als #Boos, Break Free, Emma Wil Leven en Sophie in de Kreukels, maar ook succesvolle initiatieven als de Polertiek App en De Stembus. BNN en de VARA dagen elkaar uit, inspireren elkaar en versterken elkaar. Per 24 augustus 2017 gaan we door als BNNVARA.

Aan je BNN-lidmaatschap verandert niets. Als BNN-lid blijf je ook nu, zoals je gewend bent, de voordelen ontvangen van het lidmaatschap.

Klik voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen hier!
Waarom moet ik BNN-lid zijn? Jij bent belangrijk voor ons, ofwel we hebben je nodig! Dankzij jouw lidmaatschap kunnen we namelijk via de programma’s van BNNVARA laten zien wat jongeren bezighoudt. Daarmee kunnen we mensen raken, informeren, amuseren, prikkelen en aan het denken zetten. Voor slechts €5,73 per jaar ben je al BNN-lid!

Haal alles uit je lidmaatschap:
- Het hele jaar exclusieve winacties en ledenvoordelen op leden.bnn.nl
- De leukste berichten in je mailbox én een verrassing op je verjaardag,
- Ieder jaar een exclusief cadeau op je deurmat,
- Vooraan bij BNNVARA-programma’s en andere events, speciaal voor leden,

En … je steunt natuurlijk de allerleukste omroep van Nederland!
Wat is mijn BNN-lidnummer? Die zou je toch uit je hoofd moeten weten! Neem even contact op met onze Ledenservice!
Hoe kan ik een wijziging doorgeven? Wijzigingen kun je doorgeven aan de Ledenservice.
Wat kost een lidmaatschap? Voor slechts €5,73 per jaar ben je al lid.
Voor een volledig overzicht van al je voordelen als BNN-lid check je onze site: leden.bnn.nl
Hoe kan ik lid worden? Wat? Ben je dat nog niet? Ga direct naar onze website: lidworden.bnn.nl!
Je kunt natuurlijk ook even contact opnemen met onze Ledenservice.
Op welke manier kan ik betalen? Je kunt per automatische incasso betalen. Neem contact op met onze Ledenservice om je machtiging te regelen!
Hoe kan ik meedoen aan ledenacties? Als BNN-lid kun je het hele jaar door profiteren van exclusieve ledenacties en maak je bovendien kans op vette prijzen. Check leden.bnn.nl voor alle acties. Nog geen lid? Regel het dan hier en doe daarna mee!
Hoe kan ik opzeggen? Wat? Ben je ons zat? Zeker weten? We gaan je echt missen…… Je weet toch wel dat we eigenlijk niet zonder je kunnen? Dankzij jou kunnen we onze programma’s blijven maken! Als je het echt zeker weet, dan kun je opzeggen door contact op te nemen met onze Ledenservice.
Wat is mijn opzegtermijn? Het BNN-lidmaatschap is per jaar opzegbaar. Je opzegging dient dan uiterlijk een maand voor het ingaan van de nieuwe lidmaatschapsperiode opgezegd te zijn.


Veelgestelde vragen

Heb jij een andere vraag? De kans is groot dat jouw vraag tussen de meest gestelde vragen zit. Neem hier een kijkje. Wie weet staat het antwoord dat je zoekt er gewoon tussen en anders stel je je vraag gewoon via onderstaand contactformulier!

Contactformulier BNN Lidmaatschap

Staat het antwoord op jouw vraag niet tussen bovenstaande veelgestelde vragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in.