2| Meng in een kom de bloem, zout en bakpoeder. Gewoon mengen, niet moeilijk doen met zeven en zo, is niet nodig.
3| Zorg dat de boter zacht is, doe hem dus eventueel even in de magnetron, hij mag zeker een beetje gesmolten zijn.
4| Voeg dan de boter, basterdsuiker, eieren en de kaneel toe. Voeg ook de bananen toe maar prak die een beetje van tevoren, dan mixt het makkelijker.
5| Mix dan alles tot het egaal is. Voor zover dat gaat althans. Als je stukjes banaan overhoudt is dat niet erg.
6| Als je er rozijnen of walnoten in wil doen, dan is nu het moment. Zorg dat de walnoten gehakt zijn en de rozijnen geweld, dat maakt het lekkerder.
7| Schep het beslag in een ingevette vorm en zet hem voor 60 minuten in de oven. Als de cake klaar is, laat hem dan 30 min afkoelen voor het ultieme resultaat.
Serveertip: doe er lekker wat poedersuiker overheen, of eet het met slagroom of karamel saus erbij, dat maakt het NOG lekkerder!
Gezonde tip: Je kan minder suiker toevoegen, dan is de cake iets gezonder en smaakt hij nog meer naar banaan.
Meer zin in Spaanse sferen? Probeer dan deze overheerlijke churros! En kijk vooral even hier voor nog meer verrukkelijke recepten!