Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Vrouw wandelt via snelweg naar de Hema

  •  
24-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Snelweg thumb
In het Daglicht belichten we kort opvallende gebeurtenissen uit het nieuws. Zonder vooroordelen, maar wel altijd met een knipoog.
Als je de weg niet weet, is het handig om gebruik te maken van een navigatiesysteem. Even de adresgegevens instellen, en gaan. Maar voor een vrouw uit Amsterdam verliep het navigeren toch nét even anders: zij wilde boodschappen doen bij de HEMA en zocht daarvoor de snelste route. Ze was alleen vergeten in te stellen dat ze te voet ging, en niet met de auto. Zodoende gaf het navigatiesysteem aan dat de kortste route via de snelweg was. En ja hoor – ze volgde het advies op. Lopend en wel.
Rijkswaterstaat signaleerde de vrouw gisteren op de A10 toen ze daar een wandeling aan het maken was. Gelukkig was daar weginspecteur Eddie om de vrouw te redden. Hij wist de vrouw ten hoogte van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis op te pikken.
Eddie heeft de vrouw van de snelweg gehaald en overgedragen aan de politie. Het is niet duidelijk of de vrouw uiteindelijk nog de Hema bereikt heeft.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.