Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

VERGEET GOOGLE: HET KINDERTELEFOON FORUM IS HIER

17-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
359 keer bekeken
  •  
Kindertelefoonfoto
Vroegâh was alles beter. Wilde je weten of je zwanger kon worden van een vibrator? Dan schreef je toch gewoon even naar de Girlz of de Break Out. Fok internet. Dit was leuker. Werd je toch mooi gepubliceerd met je naam onder je vraag. En dat volledig in msn-stijl: Pri$ilL@@_xx. Lifegoals. Als je tegenwoordig wilt weten of je zwanger kunt worden van een vibrator dan Google je dat gewoon. Zoals met eigenlijk alles. Hoe lang moet een bloemkool koken? Google. Groeit popcorn aan een boom? Google. Is mijn vriendje nou écht zo groot geschapen? Google. De fun is er inmiddels wel een beetje vanaf. Maar niet getreurd. De vervanger vól vermaak is daar: het forum van de Kindertelefoon. YES!
En hij is er al best wel een tijdje gezien de data van sommige posts. Jammer dat we hier nu pas achter komen. Dit is namelijk veel beter dan het Viva forum. Forum.kindertelefoon.nl staat vol parels van vragen én parels van antwoorden. Iets met puberale onwetendheid, kan je niks aan doen, maar is wel heel grappig. Ik stel voor om Google bij het grofvuil te zetten en je leven verder te vullen met dit forum. Hier wat voorbeelden van hoe verrijkend het Kindertelefoon-forum nou daadwerkelijk is. Om je te overtuigen. Is leuk. Echt. Let’s go: 

1. Vaginawijdte versus negerlul

Negerlul def

2. Eerst keer #genieton

Ontmaagd def

3. Nieuwe functie markeerstift

Roken def

4. Helpend handje gezocht

Seks def

5. Is een sixpack mooi?

Sixpack def

6. Kranten lopen? Beter ga je naar appie!

Werk def

7. Zussenliefde

Zusje def

8. Fappen en hormonen

Fappen def

9. Hoe word je hipster?

Hipster def

10. Gewoon nieuwsgierig...

Gay def
Door Maxime 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!