Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Van prachtige natuur naar festivalterrein

24-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
natuurfotos mysteryland
Wanneer je naar een festival gaat, lijkt het vaak alsof je een hele nieuwe wereld instapt. In elk hoekje is wel wat te beleven. Gigantische podia hebben een plek gekregen en soms zijn de versieringen niet van deze wereld. Eén van de festivals die de aankleding echt bloedje serieus neemt is Mysteryland. Het lijkt ieder jaar weer een sprookjeswereld die voor de gelegenheid uit de grond is gestampt en na het weekend ook weer op magische wijze verdwijnt. Want sprookjes bestaan stiekem helemaal niet en jij bent verre van ‘leefde nog lang en gelukkig’ met je dinsdagdip.
Maar hoe ziet dit terrein eruit als daar niet duizenden mensen het beste weekend van hun leven staan te hebben? De Instagram feed van het terrein liegt er niet om. Ook de rest van het jaar is het terrein prachtig. Anders, dat wel. Maar nog steeds een manier om even lekker aan de realiteit te ontsnappen. Herken jij de plekjes waar straks de podia staan?

Stuur je foto in!

Oh, en ben je dit weekend op Mysteryland? Stuur ons via de nieuwe BNNVARA-app wat foto's. Dan zien we hoe het sprookjesbos er dit weekend uitziet en kunnen we gelijk een mooi festival verslag maken van jullie weekend!  
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!