Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Halfdood na Koningsdag? | BNNVARA & Chill

  •  
28-04-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Hangover
Deze zaterdagavond is nog feestelijker dan normaal. De Koningsdag sfeer zit er waarschijnlijk nog in en de kater is erger dan ooit tevoren. Dat vraagt voor een bingewatch sessie dit weekend. Dus vul de gaten in je agenda nog niet op, want de Lagarde heeft de nieuwste releases van films en series samengesteld voor je. 
(Netflix)  
Komische film waarin twee scholieren worden gevolgd die aanvankelijk rivalen zijn binnen het debatteam, maar plots bevriend raken.
(Netflix)  
Tweede seizoen van de uit Brazilië afkomstige dystopische thriller, die gestoeld is op grote ongelijkheid tussen arm en rijk in de toekomst.
(Netflix)  
In de komische film zitten twee vaders (Adam Sandler en Chris Rock) een week lang met elkaar opgescheept, in afwachting van het huwelijk van hun dochter en zoon.
(Netflix)  
Vierdelige docu over hoe de wereld eruit had gezien als Robert F. Kennedy – de jongere broer van de eveneens vermoorde JFK  – niet was doodgeschoten.
Line of Duty, seizoen 4
(Vanaf zaterdag 28/4, NPO 2)  
In seizoen 4 onderzoekt de speciale politie-eenheid AC-12 opnieuw corruptie binnen het corps.
Modus, seizoen 2 
(Vanaf maandag 30/4, NPO 2)  
Het tweede seizoen van de Zweedse thriller draait om de verdwijning van de Amerikaanse president tijdens een staatsbezoek.
The 100, seizoen 5
(Vanaf maandag 30/4, Netflix)  
Scifi-serie (op basis van het gelijknamige boek van Kass Morgan) over jeugddelinquenten op een onbewoonbare aarde na een nucleaire oorlog.
Grey’s Anatomy, seizoen 14
(dinsdag 1/5, Net5)
Net5 haalde de ziekenhuisserie zonder waarschuwing van de buis, waarna fans boos werden – en dus wordt hij nu hervat.
Vorige week is er ook een heleboel released. Checkt de Lagarde lijst van vorige week! 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.