Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Tiener overvalt bank uit verveling

  •  
26-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Man-robs-bank-to-try-something-new-1
Beeld:  Outagamie County Sheriff's Department
In het Daglicht belichten we kort opvallende gebeurtenissen uit het nieuws. Zonder vooroordelen, maar wel altijd met een knipoog. 
We hebben allemaal wel eens momenten waarop we ons vervelen en geen flauw idee hebben wat we moeten doen. Je wil wat meer uit het leven halen en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Misschien besluit je om je te storten op het leren van een nieuwe taal of om fanatiek te gaan sporten. Wellicht ga je paragliden of duik je van een klif.
Voor de negentienjarige Xengxai Yang uit Appleton in de Verenigde Staten was dat niet spannend genoeg. Daarom besloot hij om een  bank te overvallen . Uit verveling. 
Yang vertelde de politie dat de overval niet gepland was. Toen hij ‘s ochtends wakker werd, besloot hij wat nieuws te proberen. Hij trok zwarte kleren aan, zette een zwart masker op en nam een pistool mee. Vervolgens vertrok hij naar Community First Credit Union bank in Outagamie County, Winsconsin waar hij de handen van de werknemers aan elkaar bond en $10.000 eiste. 
De politie arriveerde later en zag de jongen de bank verlaten. Hij is opgepakt met $10,745 op zak en zit vast totdat de borgsom van $250,000 is betaald. De rechtszaak is 28 maart. 
Tot zover daglicht van vandaag. 
Meer dieven nieuws? Deze man stal een geit en nam hem mee in de metro.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.