Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Rollen met vlees, Talpa leent concept en veilig Tinderen op je werk

  •  
05-03-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
internethoekje
Het Internethoekje! Ik zocht de diepste krochten van mijn inbelmodem af, belde met een fax en dat alles om te zorgen dat jíj weer bij bent, met wat er deze week online gebeurde. 
# 7 meter lange rol vlees #
Amazon verkoopt blijkbaar rollen met vlees. Super handig, voor als je… Een praktische reden is er niet, nee. Nog minder: de rol heeft enkel slechte recensie ontvangen omdat hij beschimmeld aankwam. Benieuwd hoe dát er uit ziet?
vleesrol
# Resume.io #
Een CV maken is kut. Super saai werk. En je komt altijd aan met je Comic Sans A4’tje vol WordArt. Dát is nu over. Dit is een ideale website: gratis een cv maken, mooi opgemaakt, vanuit je social media profielen. Super relaxt.
# SBS6 jat Amerikaans concept #
Het Amerikaanse app HQ gaat hartstikke hard. Het concept is simpel: beantwoord 13 trivia vragen goed in een liveshow en win geld. Direct, op je PayPal. Prijzen variëren van 750 $ tot 60.000 $ per show. Het geld wordt verdeeld onder het aantal totale winnaars.
SBS dacht "Ha, lachen, gaan we ook doen, 1 op 1 kopiëren" en beginnen deze zomer met Lucky13 . Met dezelfde spelvoorwaarden, zelfde systeem, hetzelfde systeem. Beter goed gejat dan slecht bedacht, John!
# Veilig Tinderen op je werk #
Tinder is sinds een tijdje al te gebruiken op een computer, in plaats van alleen maar een telefoon. Lekker swipies doen met je toetsenbord! Deze week kwam een collega naar me toe met de fantastische feature: de werkmodus. Stel, je baas komt net langslopen terwijl jij je date voor vanavond probeert te hosselen. Druk snél op het werktasje en plop, daar is je scherm, vol doordachte grapjes.
tinder werkmodus
# Super handig geld uitgeven #
Je salaris wordt gestort en meteen gaat er 10% daarvan naar je spaarrekening. Of, als je freelancer bent: een klant betaalt en er gaat direct 21% BTW naar een andere rekening. Hoe relaxt zou dat zijn? Daar wordt nu aan gewerkt, FlowYourMoney heet het. Aanmelden kan nog niet, jezelf op de wachtlijst zetten wel.
# Op je bakkus #
Dit spreekt voor zich.
Doei! Tot volgende week!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.