Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Peuter vindt xtc in Happy Meal

  •  
13-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
188 keer bekeken
  •  
crazy_baby_thumb
Hoe maak je een kind echt blij? Je kunt het wat speelgoed geven, of onbeperkt Fortnite laten spelen. Of, als je het als ouder echt niet meer weet, kun je je kind wellicht meenemen naar de McDonald’s voor een Happy Meal. Het zit al een beetje in de naam. In Texas nemen ze de betekenis van Happy Meal echter iets te letterlijk.
Een medewerker van het filiaal heeft, al dan niet per ongeluk, een xtc-pil in de Happy Meal van een 4 jarig jongetje gestopt. De 11-jarige zus van het jongetje ziet het pilletje als eerste tussen de burger zitten. “Toen ze het papiertje voor haar broertje opendeed zag ze de pil”, vertelt de lokale politie.

Snoepje

Het meisje vraagt gelijk aan haar ouders of het om een snoepje gaat, maar die zijn daar niet al te zeker van. Ze hebben de hele maaltijd gelijk naar de politie gebracht, waar het pilletje samen met de burger getest kon worden. Daar blijkt het inderdaad om een xtc-pil te gaan.
De politie heeft naar aanleiding van het voorval de manager en twee medewerkers van het fastfoodfiliaal gearresteerd. De manager bleek nog meer xtc-pillen in haar bezit te hebben en is ondertussen ontslagen, want een spacend kind is natuurlijk iets waar niemand ‘happy’ van wordt.
Tot zover het daglicht van vandaag.
Er wordt wel vaker iets geks in eten gestopt, zoals in Australië.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.