* BNNVARA - Nieuwe reeks kijktips
Word lid

Nieuwe reeks kijktips

leestijd 5 minuten
Nieuwe reeks kijktips
De zondag is net zo afschuwelijk als films waarbij de hoofdrolspeler doodgaat. Mooier kunnen we het niet maken, wél leuker! Het weekend zit er op en morgen trappen we een nieuwe week af na honderd keer snoozen. Vul de gaten in je agenda nog niet op, want de Lagarde heeft voor jou een lijst met de nieuwste films en series!
 
Suits, seizoen 6
(Netflix) 
Wat gebeurt er met Mike Ross (Patrick J. Adams) nu zijn geheim naar buiten is gekomen en hij moet overleven in de gevangenis? Het zesde seizoen van Suits verschijnt vandaag op Netflix. Lees de recensie.
 
How It Ends
(Netflix) 
Postapocalyptische Netflix-film waarin Theo James (Divergent) door een vervallen wereld reist om zijn vriendin te redden. Hij krijgt hulp van zijn schoonvader (Forest Whitaker). Bekijk de trailer.
 
Jim Jefferies: This Is Me Now
(Netflix) 
Na Bare (2014) en Freedumb (2016) een derde Netflix-special van de Australische komiek, die onder meer grappen maakt over zijn leven als alleenstaande vader. Bekijk de trailer.
 
Archer, seizoen 9
(Netflix) 
Het negende seizoen van de animatieserie gooit het concept opnieuw om. Nu is Sterling Archer (stem van H. Jon Benjamin) een Indiana Jones-achtige avonturier in de jaren dertig. Bekijk de trailer.
 
Sugar Rush
(Netflix) 
Na het komische bakprogramma Nailed It! nu een iets minder grappige variant. Dit keer zien we hoe bakkers in een race tegen de klok met elkaar de strijd aangaan voor een geldprijs van 10.000 dollar.
 
Meteor Garden
(Netflix) 
Romantische serie uit Azië over een arm meisje dat terechtkomt op de universiteit van haar dromen, waar ze te maken krijgt met een stel rijke strebers, maar ook haar geluk lijkt te vinden in de liefde.
 
The Menendez Murders
(Videoland) 
Waargebeurde miniserie van de makers van Law & Order. Edie Falco (Carmela in The Sopranos) speelt de advocate van de van moord beschuldigde Menendez-broers. Lees de recensie.
 
Delicious, seizoen 1
(Vanaf zaterdag 14/07, NPO 1) 
De getrouwde topkok Leo (Iain Glen uit Game of Thrones) gaat vreemd met zijn ex-vrouw (Dawn French uit French and Saunders). Saillant detail: zijn beste recepten stal hij van haar. Lees hier meer.
 
Tom & Harry
(Videoland) 
Komische miniserie (tien afleveringen) gemaakt in België. Jelle De Jaegher (Karlijn Sileghem) ontdekt dat haar zoon niet haar eigen kind is en gaat daarna in alle stilte op zoek naar haar biologische zoon.
 
The Joel McHale Show
(Netflix) 
Vanaf vandaag weer nieuwe afleveringen van de komische 'green screen' show met Joel McHale, die opvallende tv-fragmenten van over de hele wereld doorneemt. Lees de recensie van het eerste deel.
 
Robin Williams: Come Inside My Mind
(Vanaf dinsdag 17/06, Ziggo) 
HBO-documentaire over de komiek en acteur (hij won eind jaren negentig een Oscar voor Good Will Hunting) die vier jaar geleden een einde aan zijn leven maakte.Bekijk de trailer
 
Godzilla: City on the Edge of Battle
(Vanaf woensdag 18/07, Netflix) 
Vervolg op Godzilla: Planet of the Monsters. Op aarde legt Haruo contact met het inheems Houtua-volk. Om Godzilla te verslaan reizen ze naar het oude Mechagodzilla-complex.
 
Queen of the South, seizoen 2
(Vanaf donderdag 19/07, Fox) 
Teresa Mendoza (Alice Braga) vlucht vanuit Mexico naar de Verenigde Staten en positioneert zich als ambitieuze speler in de drugshandel. Eerste aflevering van het tweede seizoen.Lees hier meer