Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Nieuwe presentator ochtendshow 3FM

16-07-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
167 keer bekeken
  •  
sanderhoogendoorn1
Het hoge woord is eruit - Sander Hoogendoorn wordt het nieuwe geluid van de ochtend op NPO 3FM! Dat heeft hij zojuist bekend gemaakt bij zijn 3FM-collega’s Mark en Rámon. Vanaf 3 september 2018 is Sander iedere werkdag tussen 6:00 en 9:00 uur te horen bij BNNVARA op 3FM. De komende dagen oefent hij alvast met vroeg opstaan tijdens de Vierdaagse van Nijmegen. Sander neemt de plek in van de vertrekkende Domien Verschuuren.  

3FM

Sander Hoogendoorn:  Een eigen ochtendshow op 3FM. Dit voelt een beetje als het WK van de radio waar ik aan mee mag doen! Dan wil ik wel het Kroatië worden van de ochtend: niet de populairste, maar wel de leukste!
Peter de Vries (hoofd radio BNNVARA):  We zijn als BNNVARA ongelooflijk trots dat we de ochtend op 3FM invullen met een talent uit eigen gelederen. Sander is voor ons de belichaming van 3FM - hij ademt muziek, is enorm creatief en heeft een bak energie. Daarbij voelt hij de luisteraar van 3FM als geen ander aan. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn ochtendshow een uniek geluid gaat neerzetten.

Over Sander

Sander Hoogendoorn begon in 2011 bij BNN met de Croissandershow in de weekendochtenden op 3FM. Datzelfde jaar ontving hij de Marconi Award voor aanstormend talent. In de jaren erna presenteerde hij Sanderdaynight op de zaterdagavond, Freaknacht van vrijdag op zaterdag en That’s Live op de zaterdagavond. Vanaf augustus 2015 nam hij de weekenden van 12.00 tot 14.00 voor zijn rekening en sinds november 2016 is hij iedere maandag tot en met donderdag te horen tussen 18.00 en 21.00 uur. Eind 2017 zat Sander samen met Domien Verschuuren en Angelique Houtveen in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!