Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

MOOI DOELPUNT MAN!

24-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
ManUnited
D-day! Vandaag is het tijd voor de grote beslissing in de Europa League. En, het zal je niet ontgaan zijn, Ajax staat in de finale. Wajooo. Jawel, ons eigen cluppie uit Amsterdam. Trots! De club die ze zullen moeten gaan vermorzelen om de titel te behalen is Manchester United. Makkie! Nee, dat is niet waar. Maar wat zou het een stunt zijn. De spanning is in ieder geval om te snijden. Het internetsj staat alweer vol met voorbeschouwingen. Statistieken. Mensen met een mening. Doelpunten uit andere finales. Én, uiteraard, van Ajax en Manchester United. Niet zomaar doelpunten. Nee. “Mooie doelpunten.” “Jézus, echt een cool filmpje van een mooi doelpunt van Dolberg!” “OMG, check dit filmpje met het doelpunt van Ibrahimovic, écht mooi!” En ga zo maar door. 
Dit zette mij aan het denken. Want alle doelpunten zijn toch mooi, ik bedoel, het is een doelpunt? Dit zal mijn vrouwelijke voetbal-naïviteit wel zijn, dacht ik. Maar na wat research op het internet kwam ik ook wat draken van doelpunten tegen. Namelijk, eigen doelpunten. Was ze bijna vergeten. HAHA. En was ook vergeten hoe grappig deze stiekem ook alweer zijn. Daarom kan ik het niet maken om ze níet te delen. Dat zou lullig zijn. Dus bij deze een lijstje met “mooie” eigen doelpunten. Genieten. Hopelijk komen we er vanavond nog zo één tegen. Zou lachen zijn. Maar dan niet van Ajax natuurlijk.

1. Eigen doelpunt uit penalty #applaus

2. Die viel niet op, iets met matchfixing

3. Geef toe, hij was best mooi

4. Lekker lobje wel

5. Ai! Ik kan hier niet naar kijken

Door Maxime 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!