Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Koffieklysma’s, deo eten en andere rare verslavingen

28-06-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
3723 keer bekeken
  •  
verslvaingen
Gemiddeld een halve stick deo per dag naar binnen werken. Een extreme drang om te shoppen. En liters koffie in je anus. Dit zijn de meest bizarre verslavingen die echt, ja écht bestaan.

#1 deodorant eten

Nicole heeft misschien wel de raarste verslaving ter wereld. Ze eet deodorant. En werkt gemiddeld een halve stick deo per dag naar binnen. Met alle gevolgen vandien. Stoppen kan ze niet. Dan krijgt ze hoofdpijn en wordt ze ziek.

#2 infobesitas

Mensen die niet alles weten. Maar wel alles wíllen weten. En tot diep in de nacht alles uitspitten op zoek naar nieuwe informatie. Nieuwtjes, feiten, maar ook informatie over je vrienden. En ja, dus ook over je scharrel. En je oma.

#3 tanorexia

Als je tanorexia hebt ben je… verslaafd aan tannen. Lig je het liefst de hele dag in de zon. Heb je een abonnement op de zonnebanksalon. En bestaat er voor je gevoel geen leven zonder een bruine kleur.

#4 bigorexia

Verslaafd zijn aan sporten. Klinkt chill. Maar in het geval van bigorexia gaat ’t ver. Als je dat hebt, sta je de hele dag in het testosteronhoekje om je lichaam fitter dan fit te maken. Of naja, fit? Té veel sporten is ongezond.

#5 hoarding

We hebben vroeger allemaal flippo’s en voetbalplaatjes verzameld. Maar mensen die een verzamelverslaving hebben, verzamelen ALLES. Maar echt ALLES! Ze vinden het moeilijk om dingen weg te gooien. En dat gaat zo ver dat huizen niet meer leefbaar zijn. #thefloorislava

#6 wrinklerexia

Heb je wrinkelexia? Dan doe je er alles aan om een glad huidje te krijgen. Rimpels die mensen met normale ogen niet eens kunnen zien, worden gladgestreken met botox. Waardoor deze mensen er op hun zestigste beter uit zien dan toen ze twintig waren.

#7 oniomanie

Oniomanie is de drang om alles te kopen wat los en vast zit. Dingen die je nodig hebt, maar vooral dingen die je niet nodig hebt. Ze winkelen uren per week, geven geld uit dat ze niet hebben en verstoppen hun aankopen uit schaamte.

#8 koffieklysma’s

In het TLC programma My Strange Addiction zag je Mike en Trina. Zij zetten een pot koffie, stoppen er een slangetje in, en stoppen het andere uiteinde in hun anus. Na een kwartier gaan ze naar de wc. Dit doen ze zo’n vier keer per dag. Ja, echt. Wauw.

#9 plakband eten

In hetzelfde programma zag je Andrea. Deze meid is gék op plakband. En ze stopt dan ook drie rolletjes per dag in haar mond. Deze gekte is begonnen toen ze zin had in kauwgum, maar dat niet in huis had…

#10 kattensnoepjes

Deze vrouw is verslaafd aan het eten van kattensnoepjes. En niet zo’n beetje ook. 900 per dag propt ze er naar binnen. En ze geeft meer geld uit aan kattenvoer voor zichzelf dan aan normaal mensenvoer.
Door: Marlieke
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!