Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Klop klop. Wie is daar? Het Internethoekje.

  •  
25-05-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
141 keer bekeken
  •  
Schermafbeelding 2018-05-25 om 12.43.40
BAM. Daar zijn ze weer. Mijn favoriete stukjes internet van deze week, speciaal voor jou op een rijtje. Wel zo makkelijk.
1. I’ve Pet That Dog
De 9-jarige Gideon is zó’n hondenfan, dat ‘ie een Twitteraccount bijhoudt van alle honden die hij aait op straat. Leuk!
2. De winkelpoeper
Let op: In het volgende filmpje poept een vrouw op de grond in een winkel en gooit ze haar poep naar een medewerker. Als je liever niet ziet hoe een vrouw op de grond in een winkel poept en haar poep naar een medewerker gooit, kun je beter niet het volgende filmpje aanklikken. Daarin zie je namelijk precies dat.
3. The Cake Server
In de categorie ‘goh, dit is makkelijk, dit moet veel moeilijker kunnen’: Deze machine die je een stuk taart serveert na je hoofdgerecht.
4. Jul de muis krijgt oorbuisjes
Toen ik een paar dagen geleden even moest googelen naar de website van Julianatoren (logisch), kwam ik opeens dit filmpje tegen. De mascotte van Julianatoren, Jul de Muis, ligt in het ziekenhuis (compleet logisch). Hij krijgt een operatiejas aan en krijgt buisjes in z’n oren (volstrekt logisch). Oh, en een poepende olifant met een verjaardagstaart. Totaal logisch.
5. Oeps, SD-kaart vergeten
Ik zal het maar gewoon eerlijk zeggen. Ik ben die sukkel die altijd z’n camera ergens mee naar toe neemt, maar z’n SD-kaart nog thuis in z’n laptop heeft zitten. Maar sinds ik dit filmpje heb gezien voel ik me daar minder slecht over. Het kan namelijk altijd nog erger…
Dat was Het Internethoekje weer voor deze week. Thanks voor de tips, Karolien en Beryl! Kom jij iets leuks tegen? Tip ons op internet@bnnvara.nl. Fijn weekend, kus!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.