Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Inbreker valt in onderbroek door plafond

  •  
09-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Blue ondergoed
In het Daglicht belichten we kort opvallende gebeurtenissen uit het nieuws. Zonder vooroordelen, maar wel altijd met een knipoog.
Bezoekers van een wafelrestaurant in de Amerikaanse stad Tuscumbia, Alabama, kregen een speciale verrassing tijdens hun maaltijd. Daar viel namelijk een inbreker in zijn onderbroek door het plafond.
In een video, gefilmd door één van de bezoekers, is te zien hoe een aantal plafondplaten langzaam loskomen. Gevolgd door een man die door het plafond valt, in zijn onderbroek. De man kijkt verdwaasd om zich heen en probeert een weg te vinden naar de uitgang. Verschillende mensen in het restaurant proberen de man tegen te houden, maar hij weet desondanks te ontsnappen. Buiten had de man een handlanger in een vluchtauto. Vermoedelijk was de man onder de invloed van drugs.
De politie meldt dat het hier gaat om een 27-jarige man: ene Wesley Glenn Bost. Volgens de politie probeerde de man via de toiletten in het restaurant een weg te vinden naar het kantoor om daar zijn slag te slaan. Zijn broek had hij aan de toiletdeur vastgeknoopt, zodat de deur niet opengemaakt kon worden.
Ondanks dat de twee mannen zijn gevlucht, is de politie ervan overtuigd dat de helden op sokken opgepakt zullen worden. “Wij hebben de ID-kaart en rijbewijs van de man gevonden, die zaten nog in de broekzak.”
Er vallen weleens gekkere dingen uit het plafond. Zo overviel laatst een slang een Chinese bank. Check het hier! 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.