* BNNVARA - Hollands Hoop
Word lid

Hollands Hoop

leestijd 2 minuten
Hollands Hoop

Ein-de-lijk is het zover. Hollands Hoop is weer van start gegaan! Maar heb je nu altijd al een keer de woonkamer van de boerderij willen bestuderen? Willen weten wat Machteld allemaal in de voorraadkast heeft staan? Of in Fokke’s kantoor de stamboom van de familie Augustinus uit willen pluizen? Dan komt je droom uit!

Sinds kort heeft Hollands Hoop een gloednieuwe website, en niet zo’n standaard site maar een interactieve! Hierop kun je de hele omgeving van de serie goed bestuderen. Van de kerk tot de stoeterij van Liesbeth, alles kan! Overal op de website vind je korte fragmenten van het vorige én huidige seizoen, geheime informatie die je aanwijzingen kunnen geven over wat er nog komen gaat én de kans om echte Hollands Hoop collectors-items te winnen zoals een Hollands Hoop-speldje of tegeltje.

Maar hoe kan je deze musthave items winnen? Nou, de bedoeling van de website is simpel: de eerste vier weken worden er elke week zeven nieuwe Hollands Hoop-logo’s verstopt in het Groningse landschap. Zoek deze logo’s en ontdek de code waarmee je uiteindelijk, na het vinden van alle logo’s, in een geheime kamer kan komen.

Ben je er dan? Nee! In deze kamer krijg je nog een laatste zoekopdracht. Als je díe hebt opgelost, kun je jezelf een échte Hollands Hoop-fan noemen én maak je kans op een van de collectors-items.

Dus; een gloednieuwe interactieve website boordevol fragmenten, games en achtergrondinformatie die je uiteindelijk prachtige prijzen kan opleveren.

WIE WIL DAT NOU NIET?!

Hoe kom je op de website? Easy. Via www.hollandshoop.nl.