* BNNVARA - Hey filmfreak, heb je deze al gezien?
Word lid

Hey filmfreak, heb je deze al gezien?

leestijd 3 minuten
Hey filmfreak, heb je deze al gezien?

De Lagarde is terug met hun wekelijkse serie- en filmtips. Dus het is tijd om te bingewatchen! 

 

The Ranch, seizoen 3

(vandaag 15/06, Netflix)

Colt (Ashton Kutcher) en Abby (Elisha Cuthbert) stappen in het huwelijksbootje. De eerste tien afleveringen van seizoen drie zijn ook de laatste episodes met Danny Masterson. 

Voltron: Legendary Defender, seizoen 6

(vandaag 15/06, Netflix)

Animatieserie van Netflix en Dreamworks, waarin de robots van Voltron-force - die samen één grote robot vormen - het universum moeten beschermen. 

Queer Eye, seizoen 2

(vandaag 15/06, Netflix)

De Emmy-winnende realityshow van Bravo maakte vorig jaar een succesvolle comeback op Netflix. De 'fab five' keert daarom nogmaals terug om ongelukkige hetero's te helpen. 

Set It Up

(vandaag 15/06, Netflix)

Romantische komedie over twee overwerkte assistenten, die besluiten hun werkgevers (Lucy Liu en Taye Diggs) aan elkaar te koppelen, in de hoop wat meer vrije tijd te krijgen. 

Lust Stories

(vandaag 15/06, Netflix)

Lust Stories is een film die bestaat uit vier verhalen over liefde, seks en relaties in het moderne India. Voor elk segment werd een andere - in thuisland India zeer populaire - regisseur aangetrokken.

Maktub

(vandaag 15/06, Netflix)

Komische misdaadfilm uit Israël. Maktub volgt twee kleine criminelen in Jeruzalem, die een bomaanslag overleven en vervolgens besluiten om mensen te helpen met het realiseren van hun dromen.

La Enfermedad Del Domingo

(vandaag 15/06, Netflix)

Spaanse dramafilm over Chiara, die als kind door haar moeder werd verlaten. Tientallen jaren later vindt ze haar terug en wil ze tien dagen met haar doorbrengen op een afgelegen plek.

Vera, seizoen 8

(vandaag 15/06, NPO 2)

De detectivemaand van de NPO trapt vandaag af met het achtste seizoen van Vera. Dit keer wordt Vera Stanhope ingeschakeld wanneer er menselijke lichaamsdelen opduiken in een abattoir.

Goliath, seizoen 2 

(vandaag 15/06, Amazon Prime)

Billy Bob Thornton keert terug in zijn Golden Globe-winnende rol als advocaat Billy McBride. Hij verdedigt een 16-jarige jongen die wordt beschuldigd van een dubbele moord.

Dicte, seizoen 3

(zondag 17/06, NPO 2)

Na de première van Vera gaat de detectivemaand verder met de derde reeks van Dicte. In het derde seizoen probeert Dicte Svendsen haar in Libanon gegijzelde echtegenoot weer thuis te krijgen.

La Balada de Hugo Sanchez, seizoen 1

(zondag 17/06, Netflix)

Spin-off van de Spaanstalige serie Club de Cuervos. De aftakking richt zich specifiek op Hugo Sanchez, die de voetbalclub deze keer in Nicaragua naar overwinningen moet gaan leiden.