Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Het vervolg van Jeuk

01-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
120 keer bekeken
  •  
Jeuk4-123
Het vierde seizoen van Jeuk is in volle gang, maar met de kerst hadden Thomas Acda en Peter Heerschop even pauze. Vanaf 1 januari kun je weer drie zondagavonden om 21.20 uur op NPO 3 kijken naar de gênante situaties in Jeuk. 

Serious Request

Jeuk veilde dit jaar unieke thermosbekers van Jeuk, die beschikbaar werden gesteld door producent Kemna. Ze gingen uiteindelijk de deur uit voor 155 euro en daarmee is niet alleen de hoogste bieder blij, maar ook de kinderen die anders onnodig zouden lijden aan longontsteking, dat in Nederland meestal makkelijk te genezen is. VARA en Kemna bedanken de hoogste bieder hartelijk voor het gulle bod!

De laatste drie

Op zondag 1 januari, zondag 8 januari en zondag 15 januari kun je weer genieten van de pijnlijke situaties waarin Thomas Acda terechtkomt. En meestal is dat deels de schuld van zijn beste vriend Peter Heerschop. Jelka van Houten en Rosa Reuten hebben heel wat te stellen met hun mannen. Op deze zondag kun je om 21.20 uur terecht op NPO 3. Wil je ondertussen wat fragmenten zien van de nieuwe afleveringen? Word dan snel fan van Jeuk op Facebook !
Jeuk terugkijken? Kijk dan snel op deze pagina!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!