* BNNVARA - Hennepkwekerij onder toilet gevonden
Word lid

Hennepkwekerij onder toilet gevonden

leestijd 2 minuten
Hennepkwekerij onder toilet gevonden

In het Daglicht belichten we kort opvallende gebeurtenissen uit het nieuws. Zonder vooroordelen, maar wel altijd met een knipoog.

Wanneer je een hennepkwekerij begint, doe je er waarschijnlijk alles aan om deze verborgen te houden. En dat verbergen, gebeurt soms op heel opmerkelijke manieren. Zo ook in Rotterdam, toen een man zijn kwekerij onder een toilet verstopte. Toch was deze plek niet goed genoeg, want op beelden van de politie in Rotterdam is te zien hoe deze hennepkwekerij ontdekt.

De politie viel vorig jaar in de winter een bedrijfspand binnen nadat werd opgemerkt dat de ramen beslagen waren, terwijl het buiten vriezen geblazen was. De politie wist in eerste instantie niets vreemds te vinden in het pand. Na wat meer speurwerk werd een luik gevonden onder – jawel - het toilet. Nadat de politie het luik opende, trof ze een trap aan die leidde naar een kelder vol hennepplanten.

In een video van Team Parate Eenheid op Twitter is te zien hoe de politie de hennepkwekerij heeft ontdekt. Het alziend oog van justitie slaapt klaarblijkelijk nooit.

Er gebeuren meer gekke dingen in de wereld. Deze jongen van tien krijgt een tatoeage van een jongen van zestien.