Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Help een wespenplaag!

27-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
wesp
Wespenkoninginnen bestijgen hun troon
Er zijn meer wespenkoninginnen dan ooit te voren gespot in Nederland. Naturetoday voorspelt daarom een wespenplaag. Door een zachte winter hebben veel wespen het overleefd en is er nu zelfs een tweede generatie wespen. Kassa zoekt uit: Wat kan je tegen een wespenplaag doen?
Bruine ratten overlast
Bruine ratten zijn zorgelijk voor de volksgezondheid. Het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen meldt dat het aantal overlastmeldingen van de bruine ratten nog nooit zo hoog is geweest. Wat kan je ertegen doen?
Belbus gaat naar EasyJet
Vanwege stakingen door piloten annuleerde EasyJet vorig jaar een aantal vluchten. Hiervan werden een aantal de dupe: er zijn een aantal gedupeerden die al maanden op hun geld wachten. Amber gaat voor Kassa op onderzoek uit.
Kassa blikt terug
Het is alweer de laatste aflevering van het seizoen. Kassa kijkt terug op de meest opvallende onderwerpen. Wat was jouw favoriet?

Kassa: De laatste aflevering van dit seizoen zie je zaterdag 27 mei 2017 om 19.00 uur op NPO 1.

Met tropische temperaturen dit weekend is het erg belangrijk dat je je goed insmeert! Kijk hier de Kassa-aflevering terug over zonnebrandcrème en weet welke je moet kiezen. Nog meer Kassa terugkijken? Kijk dan hier.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!