Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

First Dates | Aflevering 4 in GIFjes.

20-09-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
237 keer bekeken
  •  
Knipselfd02

Ontmoet vlogger Sanne, 'tampon-zonder-touwtje' Edward, de 67-jarige womanizer Oktay, SM-liefhebber Chuy en misschien wel het állerliefste koppel van het seizoen. Dit is First Dates in 7 GIFjes!

#1: We trappen af met de chick die haar date niét snel zal vergeten... Juliette!

Stuiterbal Juliette ontmoet de stuk rustigere Edward. Hun ontmoeting lijkt soepel te verlopen. Zij vindt hem aantrekkelijk, en hij was op zoek naar een vrolijke chick. Match made in heaven... toch? 

#2: Edward: "Weleens van een tampon zonder touwtje gehoord?"

Maar dan komt de tampon uit de mouw. Edward is vertegenwoordiger in erotische producten. Niet de standaard dildo's, nee, meer de 'erotische verzorgingsproducten'. Even denkt Twitterend Nederland 'wat?', maar dan verlost Edward ons van onze verwarring. "Wel eens van een tampon zonder touwtje gehoord bijvoorbeeld?" Ehm... WHUT?!

#3: Anna date met Chuy. Chuy houdt van SM. En is benieuwd wat Anna daarvan vindt.

Ondertussen zitten Anna en Chuy aan het voorgerecht. Er wordt zeker voor drie minuten over koetjes en kalfjes gekeuveld. Tot de levensgevaarlijk vraag valt: "Ben je open minded?" Ieder weldenkend mens wéét: nu moet je oppassen. Zo ook Anna. Je ziét haar denken "Bedoelt ie of ik wil bunjee jumpen. Wil ie verhuizen naar Antartica?" Al snel verhelderd Chuy zijn vraag. Né, of ze van SM houdt.

#4: Sanne "Ik wijs nooit iemand af na de eerste date."

Vlogger Sanne heeft geen geluk met de mannen. En is inmiddels al zo vaak afgewezen dat ze zelf één duidelijke regel heeft. Ze wijst nooit iemand af na de eerste date. Want, zoals ze zelf zegt "Hoe kan je iemand binnen twee uur kennen?" En dan stapt haar date ons restaurant binnen...

#5: Edward voert normaal alleen zijn kat

Terwijl wij ons nog steeds afvragen hoe je in hemelsnaam een tampon zonder touwtje eruit krijgt, zijn Juliette en Edward alweer bij het toetje. Die zelfs aan elkaar gevoerd wordt. Om te voorkomen dat Juliette een betonblok tegen haar tanden krijgt vraagt ze 'm eerst een kleiner hapje te pakken. Edward vindt dit alles een goed teken. "Dat ik iemand met een vork voer zegt wel wat. Dat doe ik normaal alleen met mijn kat zeg maar."  

#6: "Al geloof je in een wortel, of in een baksteen, maakt mij allemaal niet uit."

Oktay en Gertrude. Wát een stel! Bij de ontmoeting zijn we al fan. Oktay is 'opeens' zijn leeftijd vergeten. Terwijl Gertrude de rekensom maakt en met enigszins wijfelend zegt: "Eh, hmm, j e bent wel de oudste man die ik dan zeg maar zou... eh... 'ontmoeten'". Gertrude gelooft dat het na de dood niet ophoudt. Oktay vindt alles helemaal prima. "Al geloof je in een wortel." Mooi Oktay, mooi. 

#7: De award voor 'liefste koppel' gaat zónder twijfel naar deze twee tortelbeestjes <3

Ja sorry, maar dít stel is toch wel met stipt het allerliefste koppel van dit seizoen. Ze worden allebei blij van matchende outfits. Liefst met streepje of blokje. Houden allebei van een goed gesprek, lekker eten en borrelen. Én zijn beiden bekend met 'De Escalatielijst'. Krekelgeluid door je bol? Klik dan vooral even op de link ;) 
FIRST DATES AFLEVERING 4
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!