Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

First Dates | Aflevering 7 in GIFjes: ‘kan je ballonnen maken?’

18-10-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
315 keer bekeken
  •  
still2
Joëlle zoekt een vriendje met een passie, dus koppelden wij haar aan - een wél leuke versie van - clown Bassie. Zo-veel-matches. OMG. We hebben de hele 45 minuten durende aflevering voor je samengevat in 7 GIFjes, zodat je mee kan praten bij de koffieautomaat alsof je niets gemist hebt!

1 ~ ‘Ga maar door, ik zeg het wel als iets niét overeen komt!’ - Kickel

Gino en Kickel zijn beiden Rotterdammers, beiden gek op wodka-Sisi, beiden student aan de Hogeschool van Rotterdam maar vooral beiden een lekker Rotterdam accent! Een match made in heaven, jatochniettan?

2 ~ ‘Je suis lumier et je cherche l'amour’

Joëlle is op zoek naar de liefde van haar leven. Ze zoekt een man met een passie, ‘of het een postzegelverzameling is, of vissen, als ie maar een passie heeft waarvoor hij leeft’. Gelukkig hebben we haar gekoppeld aan Chris!

3 ~ ‘Kan je ballonnen maken?’

Lekkere openingszin, Joëlle, het antwoord is volmondig ja. Chris (29) is namelijk fulltime clown. Feestneus in je broekje, zal je zeggen. Van tribuneshows tot ziekenhuizen. Joëlle wou toch een man met passie?

4 ~ Show Floor what you got!

Floor heeft een outfit aangetrokken waarbij d’r date Thyson ‘direct ziet wat hij krijgt’. Maar Floor wil ook wel zien wat haar date in huis heeft, ‘laat eens zien!’. Get on the Floor, Thyson!

5 ~ ‘Doe me de bon maar, voor de belasting’

Het betalen bij een date blijft lastig. Want wordt het de standaard waarbij meneer betaalt, of ga je 50/50? Chris wil in ieder geval z’n date-kosten opgeven bij de belastingdienst.

6 ~ Bloemen op een eerste date?

Nee joh.
Wat weer een bomvolle aflevering, en dan hebben we het nog niet eens gehad over Mario met zijn hoedje, of de twee kleine paaldansers! Wij vliegen de aflevering uit met een classic Mary Poppins! Tot volgende week! 
Hele aflevering zien?
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!