* BNNVARA - First Dates | Aflevering 6 in GIFjes: 'dit zou je moeder moeten lezen!'
Word lid

First Dates | Aflevering 6 in GIFjes: 'dit zou je moeder moeten lezen!'

leestijd 3 minuten
First Dates | Aflevering 6 in GIFjes: 'dit zou je moeder moeten lezen!'

First Dates gemist? We zijn er voor je, met First Dates in 7 GIFjes! Deze week heb je de date van Demy en Mishel gemist, de sisters from another mister, want gay minds think alike! Let's gooo!

#1 'Tinder is… Tinder...

Dus daarom ben ik nog vrijgezel.' - Denise is 21 jaar, al een halfjaar vrijgezel en een échte gamer. Maar voor haar is de liefde geen spelletje, want Tinder is niets voor haar.

#2 'Dan komt ze bovenop zitten en zegt ze...'

Arie heeft maar één ding op zijn wensenlijstje. Namelijk, dat zijn meisje in Katwijk woont. Of nou ja... twee wensen... Én ze moet in Katwijk wonen, én ze moet geen paardenmeisje zijn. "Want dan komt ze bovenop me zitten en zegt ze dat ze naar Hans, d'r paard, moet."

#3 Denise </3 moeilijke gerechten

Restaurants zijn niets voor Denise: doe haar maar de snackbar. Haar date Benjamin weet wel wat restaurants die ze wél kan waarderen, waaronder de KFC, restaurant de Gouden Bruggen én de Burger Koning.

#4 'Oh... nee...'

Demy's date Mishel komt binnen. Demy's blik spreekt een hele encyclopedie-reeks. Maarrrr, na een paar seconden blijken ze verloren sisters: ze zijn een match made in heaven. Ze werken voor dezelfde winkelketen, hebben dezelfde humor, maar vooral dezelfde smaak. Wát een gouden duo! <3

#5 'dit zou je moeder eens moeten lezen!'

Na negen maanden Tinder kan Denise zich inmiddels Tinder-berichten-expert noemen. Naast een lekkere voor galgje, betekent dat vooral dat ze van één ding zeker is: er is weinig poëzie te bekennen. "Wat mensen tinderen naar mij, dan denk ik weleens 'dat zou je moeder eens moeten lezen'"

#6 Oesters met pussy smaak

Oesters doen Mishel aan een smaak denken die hij nog nóóit heeft geproefd... Meteen is hij benieuwd: zou Demy weleens van de verboden vrucht hebben gesnoept? Demy was helaas opééns niet bereikbaar voor commentaar. 

#7 'Het licht is zo fel, goed dat we gematteerd zijn.'

Want Demy en Mishel hebben hun make-up vandaag 'semi-natural, natural dan not natural'.

Terwijl Demy en Mishel hun gematteerde bekkies schoonmaken blazen wij hier de kaarsen uit. Komt maitre Sergio nog even bij van de schrik. En checken de serveersters of Victor zijn date met Marte al heeft gepland. Tot volgende week!

 

Hele aflevering terugkijken?