Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

DWDD top 5 #15

22-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
tim hofman dwdd
Elk weekend vatten wij de week van De Wereld Draait Door samen. Deze week: De dichtbundel van Tim Hofman, de grootste collectie Hollandse Meesters en een nieuwe toevoeging aan het Groot Nederlands Songbook!

1. The Leiden Collection van Tom Kaplan

Dertien Rembrandts, een Vermeer, een Jan Steen en nog veel meer moois: Tom Kaplan bezit de allergrootste privécollectie met Hollandse meesters ter wereld.

2. Documentaire ‘Het Doet Zo Zeer’: Heleen van Royen

Ruim een jaar lang volgde ze haar moeder, bij wie beginnende dementie is geconstateerd, in alledaagse situaties en bezoeken aan artsen, zorginstellingen en klinieken. In de documentaire komen moeilijke beslissingen over verhuizen en euthanasie aan bod, maar ook de kostbare momenten van samenzijn. 

3. Dichtbundel Tim Hofman

Tim Hofman ken je als die vlotte, enigszins recalcitrante presentator van onder meer Spuiten en Slikken en de succesvolle YouTube-series #BOOS en #BOOS polertiek. Weinig mensen kennen zijn andere passie: dichten.

4. Het Groot Nederlands Songbook - afl. 6

Welke Nederlandse liedjes behoren absoluut tot ons culturele erfgoed? DWDD stelt de canon van de Nederlandse liedkunst op.

5.

Meer zien? Neem een kijkje op de site van DWDD!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!