Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Donald Trump heeft dorst, op Twitter wordt iedereen gek

  •  
17-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding 2017-11-17 om 08.18.05

Soms krijg je dorst en wat maakt het dan uit dat je op nationale televisie bent voor een speech, waarin je het regeringsbeleid toelicht aan de natie. Op woensdagmiddag stopte Donald Trump daarom na 11 minuten met praten tijdens zijn toespraak en reikte naar zijn linkerzijde voor een slok water, waarvan hij verwacht had het daar te vinden. Het stond er niet.

'Hebben ze hier geen water? Dat is ok.', zei Trump, in een ongeveer 20 seconden durend intermezzo tijdens zijn toespraak. 'Wat? Nee, het is oké'. Zijn verwarring duurde even, tot een assistent hem vertelde naar de andere kant te kijken, waar de president zijn verlangde verfrissing uiteindelijk vond.
Een grote slok uit het waterflesje volgde en dat leek hem goed te doen want hij bleef daarna onverminderd doorgaan met het maken van opmerkingen over zijn 'succesvolle  America First  buitenlandbeleid'. Hij hoopte ongetwijfeld dat de onderbreking zijn boodschap niet zou schaden.
Twitter had  andere ideeën .
Op het sociale medium merkten mensen op dat toenmalig tv-ster Trump in 2013 de Republikeinse senator van Florida, Marco Rubio, om precies deze reden aan de schandpaal nagelde, omdat hij ook tijdens een televisieoptreden ineens heel nodig een slokje water nodig had.
Door: Pauw
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.