Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Domino’s tatoeage-actie voor gratis pizza’s loopt totaal uit de hand

  •  
10-09-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
228 keer bekeken
  •  
pizzatattoo
In het Daglicht belichten we kort opvallende gebeurtenissen uit het nieuws. Zonder vooroordelen, maar wel altijd met een knipoog.
Gratis pizza’s voor de rest van je leven – wie heeft daar wel oren naar? Het antwoord op die vraag bleek een Russische Domino’s Pizza ietwat te onderschatten. Het bleken namelijk honderden mensen te zijn. En daar waren ze niet op voorbereid.

Actie

Het begon als een ludieke actie: zet een tattoo van Domino’s Pizza op een zichtbare plek op je lichaam, en je ontvangt 10,000 pizza’s. Geen slechte deal, zou je denken. Alleen een beetje jammer dat er heel veel mensen zo over dachten. Al snel werden sociale media-kanalen overspoeld met honderden foto’s van Russen met een kersverse Domino’s pizza tattoo. Allemaal klaar om hun leven lang te genieten van gratis pizza’s.

Spelregels

De Russische Domino’s was behoorlijk overrompeld door de massale belangstelling en moest al snel de knoop doorhakken om de regels voor de actie aan te scherpen. Zo is besloten slechts de eerste 350 tatoeage-bezitters die een foto op sociale media hadden geplaatst te belonen, en moest de tattoo minimaal twee centimeter hoog zijn. Veel Russen namen dit ter harte – een pizza op je pols kan immers best het nieuwe infinity-teken zijn. 

Winnaars en verliezers

Toen de eerste 350 winnaars waren geteld, is de actie door Domino’s stopgezet via Facebook. Helaas voor veel mensen kwam dit bericht te laat. Tientallen enthousiaste laatkomers bleven foto’s na de deadline plaatsen. Deze mensen zijn inmiddels door Domino’s benaderd om te onderhandelen over de prijs. Een leven lang gratis pizza zit er misschien niet in, maar een paar kortingscoupons in ruil voor een levenslang plakplaatje op je pols is misschien nog wel een redelijke tegemoetkoming.
Of misschien ook niet.
Spijt hebben van tattoeages is dom en heeft heel weinig zin, zo betoogt Emma in deze column. Lezen! 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.