Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Dit waren onze zuurste Facebook-comments van de week

  •  
27-09-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
angry fb
Het weekend staat weer voor de deur. Een uitgelezen moment om de week eens even goed door te nemen. En is er iets leukers dan dit te doen door de zuurste comments van de week uit de Facebook-vijver te vissen? Het antwoord is nee. Er is niets leukers dan dat. In de reacties ligt soms het goud voor het oprapen. Geniet dus maar even mee van deze zure pareltjes, de beste mopperpotten van het mopper spotten. We wensen iedereen een positief weekend toe!

1. Is this the real life?

nikes
Alles is nep! Niks is nog echt! Vertrouw niks of niemand. Vooral geen mensen die Nike dragen. Onbetrouwbaar zooitje ongeregeld.

2. Alle buitenlanders het land uit!!!!

Het land uitzetten
Een klassiekertje onder de boze Facebook-commentators. Gaat het over buitenlanders? Dan moeten ze het land uit! Hebben die buitenlanders iets gedaan? Dan al helemaal het land uit! Gaat het over bananen? DAN EVENGOED ALLE BUITENLANDERS HET LAND UIT!!!1!

3. Een jeugd verpest

kinderprogramma
Ook hebben we ons deze week schuldig gemaakt aan het verpesten van iemands complete jeugd. Met slechts één artikel hebben wij, de moderne wereld, Bert en Ernie kapot gemaakt voor deze mopperpot. Vroeger vond ze die namelijk het leukst. Nu niet meer. #sad  

4. GEEN zin in de docu

dode paarden
Deze mopperpot had echt mega weinig zin om weg te dromen met een documentaire over de Oostvaardersplassen. We hopen maar dat hij/zij ‘m niet per ongeluk toch gekeken heeft. Dat zou wel heel vervelend zijn. Maar dode paarden en edelherten zijn ook heel naar - dat moeten we deze mopperaar wel meegeven.

5. Ons Nederland

ons belang
De wereld is onbelangrijk, het gaat namelijk vooral om ‘ons’ volgens deze mopperpot. Wat natuurlijk de vraag oproept: wat is ‘ons’ dan eigenlijk? Wie zijn wij? Wat is dan wél belangrijk?! IK SNAP HET NIET MEER!!  

6. Oké

Oké.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.