Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Deze films en series staan NU online

  •  
20-05-2018
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
232 keer bekeken
  •  
Lagarde THUMB
De zondagavond is net zo afschuwelijk als de spin die zo mooi op jouw muur liep uit het oog verliezen. Mooier kunnen we het niet maken, wél leuker! Het weekend zit er op en morgen trappen we een nieuwe week af na honderd keer snoozen. Vul de gaten in je agenda nog niet op, want de Lagarde heeft voor jou een lijst met de nieuwste films en series die dit weekend online zijn gekomen!
13 Reasons  Why,  seizoen 2
( Netflix )  
Vervolg op de meest besproken  Netflix-serie  van 2017, waarin de nasleep van de zelfmoord van  Hannah  een nieuw complot blootlegt.
( Netflix )  
Postapocalyptisch horrordrama met acteur Martin  Freeman  ( Sherlock ). Hij moet zijn piepjonge dochter in veiligheid brengen, voordat hij verandert in een zombie. 
Catching Feelings 
( Netflix )  
Duistere  romkom  van  Netflix . Het huwelijk van een professor en een journalist in  Johannesburg , wordt overhoop gehaald door een losbandige schrijver die bij hen intrekt.  
(vandaag 18/5, Videoland)  
Psychologische thriller van de makers van The Missing, waarin een lerares ( Joanne   Froggatt  uit  Downton   Abbey ) haar nieuwe liefde beschuldigt van verkrachting. 
You Are  Wanted, seizoen 2  
( Amazon  Prime)  
De Duitse  Amazon   Original  gaat weer verder.  You  Are  Wanted  draait om een hotelmanager die in het bezit komt van geheime computerdata en op de vlucht slaat.  
Love Daily  
(Videoland)  
Romantische anthologie met heel veel jonge acteurs van  Nickelodeon  en  Disney   Channel . In elke van de twaalf afleveringen volgen we een ander koppel tijdens een specifieke maand.  
Mr. Bean 
(Videoland) 
Alle vijftien afleveringen van de klassieke komedie met  Rowan   Atkinson  ( Blackadder ) als het sociaal onhandige typetje  Mr .  Bean , die overal waar hij komt problemen lijkt te veroorzaken.  
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.