Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Deze 8 stereotype parkgangers herken je zonder enige twijfel

02-06-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
631 keer bekeken
  •  
hardlopeninhetpark
Het is teringheet. Dat moge duidelijk zijn. Dus. Wat doe je? Juist, je zoekt de frisse buitenlucht op. Je gaat bijvoorbeeld naar het park. Net als ik dat deed afgelopen weekend. En dat is écht genieten. Natuurlijk omdat de zon schijnt en ik met mijn onbezorgde hoofd lekker van m’n biertje kon genieten. Maar eigenlijk nog meer omdat het super leuk is om mensen te kijken. En als je dat goed doet, valt je op dat het hele park onder te verdelen is in stereotypes. Dat deed ik dus. Dit zijn de stereotypes die ik spotte. Herkenbaar?

1. De half neukende stelletjes

En dat is niet overdreven uitgedrukt. Armen door elkaars haar, handen strelend langs het lichaam, heftig tongend. Holy fucking shit. Get a room. En hou op mij te confronteren met het feit dat ik geen vriendin heb. Klootzakken. 
 

2. De voetballers die niet kunnen voetballen

Dan heb je ook de uitslovers. In ontblote bovenlijven. Die gasten kunnen negen van de tien keer nog geen skippybal raken. Resultaat; de bal komt telkens tegen jouw hoofd. Is niet erg als het één of twee keer gebeurd. Wel als het vaker dan dat gebeurd. Laat dát nou net meestal het geval zijn. Moeilijk irritant. Ga maar lekker ergens anders voetballen. KSSHT. 

3. De geprepareerde parkganger

En als ik geprepareerd zeg, bedoel ik ook geprepareerd. Stereo installaties, klapstoeltjes, tennisrackets, een voetbal, zonnebrandcrème, boekje, BBQ, handdoeken, puzzelboekje, frisbee, en ga zo nog maar even een uurtje door. Ik haat nu wel, maar stiekem wil ik de geprepareerde parkganger zijn. Ik zit altijd op een veel te klein handdoekie op een keihard stuk gras naast een prullenbak, omdat er geen plek meer is. Sad.

4. De voedselbank

Is een soort van de ‘voorevaluatie’ van de geprepareerde parkganger. De Charmander onder de Charizards. Dit stereotype heeft standaard gigantische hoeveelheden voedsel mee naar het park. Het is er zo eentje die leeft onder het motto ‘liever teveel dan te weinig.’ Waren er maar meer van dit soort mensen op de wereld.

5. Het familie uitje

Er zijn ook mensen die hun hele familie meenemen naar het park. Inclusief fucking veel kleine kinderen die fucking veel geluid maken. En constant langs jouw handdoek rennen. YES. Dit zijn overigens vaak ook de geprepareerde parkhangers. 

6. De loner

Is één van de mensen die niet na tien minuten alone time in het park alweer verveeld is. Beetje boekje lezen. Beetje mensen kijken. Heerlijk toch?
 

7. De blowers

Zijn de meest passieve genieters uit het lijstje. Werken graag samen met een ander parkhanger-stereotype. De ‘scooterspeaker- eigenaar. Die heeft een speaker in zijn scooter ingebouwd waarmee ie veel te hard reggaeton of Nederlandse rap luistert. Waardoor jij jezelf niet meer kan horen denken. Zo blij als de scooter speaker eigenaar op komt dagen altijd. Jeej. 

8. De hardlopers

Ofwel de psychopaten. Waarom psychopaten? Omdat het fucking 30 graden is en ze bilnaadzweet en plakzak boven een koud pilsje verkiezen. 
 

Wat mis ik? Doe maar even laten weten in de comments :)

Door: Robin
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!