Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

De wereld rond op Latin Village in 80 gezichten

24-08-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
264 keer bekeken
  •  
LATIN MAIN
Wie ooit de clips van een 90’s Christina Aguilera heeft gezien, weet wat dirty is. Wie ooit op Latin Village is geweest, weet dat dirty hier van een totaal ander K-liber is. De vibes zijn vies. De dansjes vunzig. En de sfeer zo lekker dat je hem bijna kan proeven. 
De chicas en chicos staan hier met beide benen op de grond. Om deze vervolgens met rappe salsavoetjes keihard te laten schudden. Als de wereld een beetje was zoals Latin Village, dan zou ik het dorp  never nooit verlaten om de wereld te ontdekken. Als je op zoek wilt gaan naar jezelf, maak dan een wereldreis langs alle stages op Latin Village. Een paar uur latin muziekjes en je kan weer nuchter naar de wereld om je heen kijken. Want hier is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, zolang je maar danst en niet stilstaat.
Van A tot Zouk
Terwijl het Zouk-zweet al langzaam van de tenten druipt, druppelen ook de mensen binnen. Zoals elk jaar sta ik met trillende billen van enthousiasme stipt 13:00 bij de kluisjes. En ook nu valt me iets op. Of eigenlijk valt me juist niks op. Want alle vormen, maten, kleurtjes, smaakjes verzamelen zich om me heen. Dat is nou zo bijzonder aan Latin Village. Ik zie gelijk het licht in mijn eerste Desperado’s biertje. 
Eén blik om me heen is genoeg om te zien dat ik een regenboog aan mensen om me heen heb staan. Dat weerspiegelt voor mij wat Latin Village is: een wereld waar ruimte is voor iedereen. Dat wil ik vastleggen. Wat ik zie als ik van stage naar stage loop. Ik word blij van de bubbeling bubbel waar ik me vandaag in begeef. Met tachtig gezichten zou dit artikel langer zijn dan de afstand tussen de stages op Latin Village (en dat is lááng). Maar deze gezichten spreken boekdelen genoeg. 
LV1
Van het kersverse festivalvlindertje...
... tot oeroude vriendinnen die de vriendschap vieren
De 'oude' rotten zijn er ook. Ilse van Stijn (rechts) en Anouk Nederstigt (midden) zijn Latin Village'ers van het eerste uur
Ik zie het stelletje dat samen een feestje bouwt...
LV8
... en hoe kan het ook anders de man met de hipsterbaard
De Afro House fans
LV2
Nog een fladderend festivalmeisje
LV9
De Enorme Vriendengroep waar er heel veel van rondliepen op Latin Village 2017
LV7
Het kersverse Latin Village-stelletje
Zelfs onze zuiderburen zijn vertegenwoordigt! Jowin Boone komt speciaal uit 'haar' België naar Latin Village
LV3
De salsa-danseres
LV12
Ook represent: de fashionable vriendinnensquad
LV5
De stille zijlijngenieter
En de doorgewinterde festivalgangers
Dat waren de gezichten van Latin Village 2017. Volgend jaar, nieuwe rondes, nieuwe kansen en nieuwe gezichten!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!