* BNNVARA - De nieuwste bingewatch series en films
Word lid

De nieuwste bingewatch series en films

leestijd 4 minuten
De nieuwste bingewatch series en films

De zondag is net zo afschuwelijk als films waarbij de hoofdrolspeler doodgaat. Mooier kunnen we het niet maken, wél leuker! Het weekend zit er op en morgen trappen we een nieuwe week af na honderd keer snoozen. Vul de gaten in je agenda nog niet op, want de Lagarde heeft voor jou een lijst met de nieuwste films en series!

GLOW, seizoen 2 

(vandaag 29/06, Netflix)

Fictieve blik achter de schermen bij de gelijknamige worstelshow uit de jaren tachtig. Dit weekend verschijnt naast de recensie ook een interview met Alison Brie en Betty Gilpin op De Lagarde.

Kiss Me First

(vandaag 29/06, Netflix)

Young Adult-serie van de maker van Skins. In Kiss Me First doet een jonge vrouw in een virtuele wereld (denk aan de film Ready Player One) onderzoek naar de verdwijning van een vriendin.

Recovery Boys

(vandaag 29/06, Netflix)

Documentaire van de maker van Heroin(e). Vier mensen proberen op het platteland hun drugsverslaving te overwinnen, om vervolgens thuis hun levens weer terug op te kunnen bouwen. 

Nailed It!, seizoen 2

(vandaag 29/06, Netflix)

Het eerste seizoen was volgens ons een 'hilarisch overdreven bakprogramma'. In het tweede seizoen mogen verschillende 'wannabe bakkers' opnieuw hun (gebrek aan) talent laten zien.

Tau

(vandaag 29/06, Netflix)

Black Mirror-achtige speelfilm met Maika Monroe uit It Follows. Ze wordt bij wijze van experiment opgesloten in een futuristisch huis met een eigen bewustzijn (en de stem van Gary Oldman).

Paquita Salas, seizoen 2 

(vandaag 29/06, Netflix)

Vijf nieuwe afleveringen van de komische serie uit Spanje over de aan lager wal geraakte Paquita Salas (gespeeld door Brays Efe), vroeger een succesvol agente voor Spaanse beroemdheden.

The Hunter: Il  Cacciatore

(vandaag 29/06, Veronica)

Veronica start met een waargebeurde misdaadserie uit Italië: in 1993 wordt in de stad Palermo openbaar aanklager Saverio Barone (Francesco Montanari) ingezet tegen de maffia.

Bagels & Bubbels

(vandaag 29/06, Videoland)

Bagels & Bubbels draait om de romance tussen superster Noa (Bracha van Doesburgh) en de eenvoudige bakker Rick (Egbert-Jan Weeber). Alle acht de afleveringen zijn nu te zien bij Videoland.

Kinderen Geen Bezwaar, seizoen 5 

(vandaag 29/06, Videoland)

Videoland voegt in de maand juni elke week een seizoen van de sitcom over het huishouden van Gerard (Alfred van Den Heuvel) en Maud (Anne-Mieke Ruyten) toe. 

Rise

(zaterdag 30/06, Videoland)

Muzikaal tienerdrama van de maker van Parenthood en Roswell. Josh Radnor (How I Met Your Mother) speelt een ambitieuze docent met grootse plannen voor de toneelafdeling van zijn middelbare school.

Black-ish, seizoen 1-3 

(maandag 02/06, Videoland)

Sitcom over een zwarte familie in een luxe buitenwijk, waarin ook regelmatig wat zwaardere thema's behandeld worden. Met Anthony Anderson als vader en Laurence Fishburne als opa. 

Good Girls

(dinsdag 03/06, Netflix)

Serie in de stijl van films als Set It Off en Amazones. Huismoeders Christina Hendricks, Mae Whitman en Retta komen in geldnood en besluiten zich te wagen aan het plegen van een overval. 

The Comedy Lineup

(dinsdag 03/06, Netflix)

Naast shows van grote namen als Chris Rock en Jerry Seinfeld geeft Netflix ook de minder bekende komieken een kans. In The Comedy Lineup spelen ze telkens een set van vijftien minuten.

Veel bingewatch plezier!