Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

De laatste First Dates in 7 GIFjes | Afl 8

25-10-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
202 keer bekeken
  •  
STILL1
Deze week de laatste First Dates voor dit seizoen. We zijn snel weer bij je terug, beloofd! Deze aflevering was daar Frank (35+). Frank is gestopt met het tellen van zijn leeftijd én heeft een volleybal elftal aan kinderen. Zo veel? Iets met een regenjasje… 
We hebben de aflevering voor je samengevat, in 7 versgebakken GIFjes, vers uit eigen keuken!
1 ~ ‘Holykwakamoli, hij heb hier een tattoo!’
Tatoeëerder Patrick mag deze week het spits afbijten en maakt indruk op de serveersters van het First Dates restaurant. Hij zit bijna helemaal vol met tattoos. Zijn date Charlotte valt op aanwezige jongens met een sterke persoonlijkheid. Iets met een goed begin... ?
2 ~ ‘Ik mag niet met een Hollander thuiskomen...’
‘…want die kunnen niet koken volgens mijn moeder.’ – Gelukkig hebben we Indy kunnen matchen met Youss, wél Hollander, maar mét Marokkaanse roots.
3 – Youss en de natte dates
Daar is de negentienjarige Youss, student mediamanagement. Hij heeft de eerste punten binnen bij de moeder van Indy. Dat is één. Nu maar hopen dat Indy Youss niet beledigt. Want Youss had eens zo’n dateen die eindigde…nat.
4 ~ Patrick en z’n tattoos
Terwijl de serveersters bijkomen van de schrik, is Charlotte benieuwd wat de tatoeages van Patrick betekenen. Hij heeft onder andere familie in het Maleisisch op zijn voorhoofd, en een geschrift op z’n arm.
5 ~ Frank, de 35+er
Frank gaat nooit onvoorbereid naar zijn afspraakjes: ‘gladgeschoren, netjes ruiken, geen plooien én genoeg geld op zak’ . Zijn leeftijd laat hij in het midden, hij is gestopt met tellen toen hij 35 werd. Als hij maar niet is gestopt met het tellen van zijn kinderen, want hij heeft ‘genoeg kinderen voor een volleybalteam’ .
6 ~ Het volleybalteam van Frank
‘Mijn moeder heeft nóóit gezegd: ‘gebruik een condoom’’, waardoor hij nu een hele rits aan kids heeft. Iets met bloemetjes en bijtjes. Frank wil het woord opa niét gebruiken, maar stiekem heeft hij ook nog kleinkinderen. Tegen z’n kinderen zegt hij altijd… ‘Als je wat gaat doen, hier heb je een regenjas!’
7 ~ ‘Is de seks belangrijk voor jou?’
‘Uhhh, nee, wánt ik heb nog nooit seks gehad…’. Dit is Alicia, ze wil geen jongens daten die alleen maar willen daten om haar te doen. Of jongens waarbij ze na een paar afspraakjes bovenop moet klimmen. Ah Daar is Angelo! Die seks niet belangrijk vindt. Match? Jazéker! 
Wij gaan de glazen spoelen en doen de lichten van het restaurant uit, want het seizoen zit er op. Bedankt voor het kijken en tot snel!
Benieuwd naar alle tatoeages van Patrick, of bij welke dates cupido deze week raakschoot? Kijk hier de hele aflevering terug!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!